Вхід | Реєстрація

Полтавка, яку покусала зграя собак, померла у лікарні

Полтавка, яку покусала зграя собак, померла у лікарні

У полтавській лікарні померла 25-річна жінка, яка вчора отримала переохолодження та зазнала нападу зграї собак

13 жовтня, близько 7-ї ранку, у полтавській лікарні померла жінка, на яку напередодні напала зграя собак. Поліція та експерти встановлюватимуть, що саме стало причиною смерті: рани від укусів чи переохолодження. Про це «Полтавщині» повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Полтавській області.

Нагадаємо, напад тварин стався зранку 12 жовтня. Близько 5-ї години поліцейські отримали повідомлення, що поблизу ставка на вулиці Лесі Українки зграя собак напала на жінку. Коли патрульні приїхали на місце, потерпіла лежала у чагарнику і її шматували близько 7 собак. Вони були настільки агресивні, що нападали також на поліцейських.

Врятувати себе та жінку інспекторам вдалося після застосування сльозогінного газу. Далі вони викликали швидку і надали потерпілій домедичну допомогу.

Жінку відвезли до лікарні. Потерпілою виявилася полтавка, 1994 року народження. Окрім сильних ран від укусів, лікарі діагностували у неї перехолодження. На жаль, врятувати її не змогли. На ранок наступного дня жінка померла.

За фактом смерті потерпілою, поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Це стандартна процедура, аби правоохоронці могли вести розслідування. Надалі буде призначений ряд експертиз, які мають допомогти слідчим з’ясувати, від чого саме померла полтавка: укусів тварин чи переохолодження.

Процес може бути не з легких, бо зібраних на місці матеріалів поліцейським може не вистачити. Тоді їм доведеться шукати ту саму зграю, яка напала на померлу, встановлювати, чи хворіють вони на сказ тощо.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2019, 10:50 | Полтава | Надзвичайне
1. Ltava / 14 жовтня 2019, 11:39
" Тоді їм доведеться шукати ту саму зграю, яка напала на померлу, встановлювати, чи хворіють вони на сказ тощо."
Зовсім збили мене з пантелику, якщо не хворі на сказ то можна гризти , якщо померла від переохолодження- можна нападати ,а може жінка взагалі провокувала бідну зграю !!
2. orakul / 15 жовтня 2019, 11:45
1.Ltava
«якщо не хворі на сказ то можна гризти»

Можна гризти хоч і хворі, то буде ще ефективніше. Ваще-то наш уряд разом з різними там соросовими активістами і захисниками тварин явно недопрацьовуют. Я б їм і копійки не платив. У нас такі скриті резерви, і вони не використовуються. От наприклад у нас розвелося багато зміїв, то чому б їх потроху не запускати в місто чи у підвали домів. Дивись когось би та й покусали. А змія, то ж не собачка, там, при відсутності сиворотки, майже 100% гарантія. Посилання на zaxid.net
3. orakul / 15 жовтня 2019, 11:56
"мають допомогти слідчим з’ясувати, від чого саме померла полтавка: укусів тварин чи переохолодження."

Та яка нах різниця? Головне, що діло зроблено. І де оті "голодоморщики", що ось скоро будуть лити сльози по жертвах? Ви на сьогоднішні жертви дивіться, Фіксуйте, записуйте, колись орден получите. Зараз можна такий мартиролог забацати із відкритих джерел, навіть з Ехо. Ніхто не хоче, але корчать із себе патріотів. Зараз стати патріотом дуже просто - чіпляй бирку ПТН-ПНХ і пиши лозунг про москаляку і гиляку. Все, ти вже готовий поцреот і слуга народу. А ще треба вміти кричати СУГС.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації