Вхід | Реєстрація

Скільки коштує відпочинок в Дубаї в 2019?

Скільки коштує відпочинок в Дубаї в 2019?

Дубай – один з найпопулярніших курортів ОАЕ. Щорічно сюди приїжджають десятки тисяч туристів, які цінують дорогий та розкішний відпочинок. Тут ви зможете не тільки повалятись на пляжах, але й відвідати найвищий хмарочос, прогулятись по величезним торгівельним центрам, відпочити у спа-салоні чи ресторані.

 

Особливості відпочинку в Дубаї

Дубай пропонує не тільки прекрасний сервіс, але й велику кількість розваг для туристів. Звісно, за все треба платити. Тому приготуйтесь до того, що відпочинок у Дубаї (особливо у високий сезон) вийде недешевим.

В будь-якому разі у вас завжди є можливість зекономити на поїздці в Дубай. Мова йде про так звані гарячі тури, які пропонують туроператори своїм клієнтам. Завдяки таким путівкам ви зможете зберегти біля 25-50% від всієї поїздки. Головне – регулярно перевіряти пропозиції та бути готовим до спонтанної поїздки. Слідкуйте за гарячими турами в Дубай на цьому сайті.

 

Основні витрати на відпочинок в Дубаї

Плануючи відпочинок в Дубаї, більшість туристів перш за все переймаються основними витратами, такими, к переліт, проживання, страховка тощо. Саме вони займають більшу частину бюджету подорожі. Звісно, тут все буде залежати від дати поїздки – потрапивши в низький сезон, ви маєте можливість суттєво зекономити. В цілому, щоб дізнатись, скільки коштує поїздка в Дубаї, треба врахувати такі аспекти:

 

  1. Переліт. Якщо ви бажаєте подорожувати без допомоги турагентства, враховуйте, що переліт до Дубаї доволі дорогий. Білет з Києва буде коштувати біля 300 доларів з людини в обидві сторони.
  2. Проживання. В Дубаї велика кількість готелів на будь-який смак. Головною особливістю курорту можна вважати той факт, що, яку б категорію готелю ви не обрали (3,4 чи 5 зірок), ви неодмінно отримаєте максимально високий рівень обслуговування. Один день в готелі в середньому коштує біля 60-80 доларів з людини.
  3. Харчування. Більшість готелів пропонують тип харчування Все включено. Тому ви маєте змогу не переплачувати за їжу в кафе чи ресторанах. Зазвичай під Все включено мається на увазі обширне меню, яке включає в себе 3-разове харчування з основними стравами, десертами та напоями. Додатково за нього платити не потрібно – вартість вже включено в саме проживання. Якщо ж ви плануєте харчуватись за межами готелю, враховуйте що стандартний обід на двох у недорогому кафе обійдеться біля 15 доларів. А стріт-фуд (шаурма чи гамбургер) коштує біля 2-3 доларів за порцію.

 

Додаткові витрати

Звісно, якщо ви плануєте якусь культурну програму, а не лише відпочинок на пляжі, необхідно занести в статтю витрат і додаткові кошти. Але тут вже все буде залежати від ваших вподобань. Адже можна просто гуляти містом і витратити мінімум коштів. А можна скористатись послугами власного гіда та дізнатись якомога більше про землю шейхів.

В першу чергу слід враховувати громадський транспорт. Поїздка на ньому обійдеться приблизно в 1 долар. При цьому варто пам’ятати, що готівкою розрахунок не відбувається. Тому, щоб потрапити в метро чи електричку, вам необхідно купити проїзний квиток.

Що стосується таксі, то лиш за посадку треба заплатити 1,5 долара. Далі – по лічильнику, тому остаточна вартість буде залежати від відстані. В середньому послуги таксі по місту коштують біля 8-10 доларів.

Що стосується пам’яток, то деякі з них ви зможете подивитись абсолютно безкоштовно. Наприклад, це стосується співаючих фонтанів або акваріуму в одному з найбільших моллів курорту. Також абсолютно безкоштовно ви можете гуляти по старій частині міста чи по базарчикам. А от, якщо ви мріяли піднятись на найвищий хмарочос, приготуйтесь віддати за вхідний квиток близько 100 доларів.

Доволі дорого буде коштувати і політ на повітряній кулі. За те, щоб побачити місто з висоти пташиного польоту, необхідно заплатити приблизно 350 доларів. Сафарі по пустелі також вважається однією з найулюбленіших розваг туристів. Воно коштує приблизно 60 доларів.

Що ж стосується аквапарків, парків розваг та інших подібних закладів, вартість входу коливається в районі 10-25 доларів за дорослу людину. Ціна квитка для дітей чи пенсіонерів може бути нижчою.

Як бачите, відпочинок в Дубаї – недешеве задоволення. Але, потрапивши туди бодай один раз, ви неодмінно закохаєтесь в цей мальовничий курорт, який вдало поєднує в собі давню історію та сучасність. Головне – чітко спланувати бюджет та продумати, що ви бажаєте отримати від поїздки. В такому разі задоволення від подорожі та безліч приємних спогадів вам гарантовано.


Автор: Ігор Бабаєв
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2019, 16:43 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації