Вхід | Реєстрація

В зоні проведення ООС загинула уродженка Миргорода Ярослава Никоненко

В зоні проведення ООС загинула уродженка Миргорода Ярослава Никоненко
Ярослава Никоненко

15 жовтня від кулі снайпера загинула 36-річна уродженка Миргорода. Ярослава Никоненко на передовій була як прикомандирована. У неї залишилася 13-річна донька.

За повідомленням прес-центру операції Об’єднаних сил 15 жовтня від кулі снайпера загинула 36-річна уродженка Миргороду Ярослава Никоненко, яка служила в 101-ій бригаді охорони Генштабу ЗСУ, яка підпорядковується безпосердньо начальнику Генерального штабу — головнокомандувачу Збройних сил України.

ІВ «Полтавщина» цитує повідомлення зі сторінки бригади:

Сповіщаємо про трагічну смерть нашого побратима солдата Никоненко Ярославу Сергіївну, яка 15.10.2019 року загинула від підступної ворожої снайперської кулі у зоні проведення ООС. Нехай земля їй буде пухом. Спочивай з миром. Вічна Слава Героям!

Ярослава Никоненко на передовій була як прикомандирована. У неї залишилася 13-річна донька.

У січні 2015 року в зоні АТО загинув батько Ярослави — Сергій Никоненко.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2019, 10:40 | Миргород | Надзвичайне
1. земеля / 16 жовтня 2019, 11:16
Как жалко.И ее и ее дочь. И отец погиб. Целые семьи под корень. Будьте вы прокляты кто развязал эту бойню и кто ее продолжает. Этим козлам божья кара мимо не пройдет.
Лично мне не понятно как это представителей по охране Генштаба снайперы достают. Уж их место точно не на передке. Что-то не договаривают. Что то скрывают.
2. orakul / 16 жовтня 2019, 13:25
1.земеля
« Что-то не договаривают. Что то скрывают.»

Земеля, ну шо ти такой вопрос задаешь? Ты ж не Селена и не Славко. Чи й не бином Ньютона. Подумай, кому выгоден срыв отвода войск? Ответ на поверхности. И убили не кого нибудь, а работника Генштаба, вот мол какие коварные то ли сепары, то ли буряты, аж до КП ГШ достают. Генерала не убили, а убили того, кто никому не нужен, кого не жалко.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації