Вхід | Реєстрація

Руденківські ветерани виграли футбольний турнір

Руденківські ветерани виграли футбольний турнір

На минулих вихідних на міні-футбольному майданчику зі штучним покриттям Новосанжарського навчально-виховного комплексу відбулися районні змагання з міні-футболу серед ветеранів, присвячені вшануванню пам’яті видатного українського футбольного тренера Валерія Васильовича Лобановського. Турнір започатковано за ініціативи голови Новосанжарської районної ради Геннадія Супруна.

За жеребкуванням 5 команд були розподілені на дві групи. У першій підгрупі у захоплюючому поєдинку руденківська «Зоря», поступаючись у першому таймі з рахунком 1:4, все ж здолала опір стовбинодолинського «Колоса» – 8:6. У іншій групі спочатку не виявили сильнішого ФК «Полузір’я» та «Дружба» (Нові Санжари) – 1:1. Потім лелюхівська «Ворона» по черзі перемогла ФК «Полузір’я» (3:0) та новосанжарську «Дружбу (2:0).

У поєдинку за третє місце «Дружба» (Нові Санжари) перемогла стовбинодолинський «Колос» з рахунком 3:2. А переможцем першого розіграшу районного турніру «Кубок пам’яті Валерія Лобановського» стала руденківська «Зоря», яка у фіналі виявилась сильнішою у поєдинку з лелюхівською «Вороною» – 2:0. Футболісти з Руденківки були нагороджені футбольним кубком та дипломом І ступеня.


Автор: прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2019, 15:51 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації