Вхід | Реєстрація

Новий поїзд Крюківського виробництва запустять з Києва до Борисполя до кінця року

Новий поїзд Крюківського виробництва запустять з Києва до Борисполя до кінця року

Укрзалізниця” до кінця 2019 року запустить новий поїзд виробництва Крюківського вагонзаводу на маршрут Київ – аеропорт “Бориспіль”, поїзд робитиме зупинку на станції Видубичі.

Про це у Facebook повідомив керівник “Укрзалізниці” Євген Кравцов:

“До кінця року ми запустимо на цьому маршруті новий поїзд українського виробництва. Це + додаткові рейси і збільшення пасажиропотоку. Зараз – більше 3 тисяч пасажирів на добу.

Практично готова вже і зупинка на станції Видубичі. Її, як і обіцяли, відкриємо до кінця року теж. Реконструкція йде за графіком”.

Раніше повідомлялося, що ще у 2018 році Крюківський вагонобудівний завод виграв тендер на шість нових дизельних потягів. За ним завод має поставити «Укрзалізниці» шість тривагонних потягів. Наразі контракт підписано на три з них.


Автор: «Кременчук.today»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2019, 13:11 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації