Вхід | Реєстрація

Гріти школярів почнуть тільки з листопада

Гріти школярів почнуть тільки з листопада

Редакція вже повідомляла про те, що початок опалювального сезону в Кобеляцькому районі відтерміновується не лише через теплу погоду. У районному бюджеті обмаль грошей, щоб платити за опалення навчальних та медичних закладів.

Керівник районного відділу освіти Наталія Коваль розповіла, що у зв’язку із дуже теплою погодою, у навчальних закладах опалення поки що не вмикають. Якщо похолоднішає, то одразу почнуть обігрівати дитсадки. А ось школярам і педагогічним працівникам доведеться чекати до 1 листопада.

Також Наталія Мефодіївна розповіла про ситуацію із будівлею Білицької школи №1. До редакції надійшла інформація, що в одній із стін шкільної будівлі була виявлена тріщина. Це неабияк стурбувало частину батьків. Вони побоюються, що їх дітям загрожує небезпека.

Завідуюча відділом освіти підтвердила, що з повідомленням про пошкодження стіни до неї звернулася директор навчального закладу. Вона попрохала терміново провести обстеження будівлі.

Наталія Коваль сказала:

— Про ситуацію ми повідомили райдержадміністрацію. Там є спеціальна комісія, до складу якої залучені фахівці будівельної галузі. Директор отримала рекомендації організувати навчальний процес таким чином, щоб школярі менше часу перебували у класі, який може виявитися аварійним. Хоча після того, як у класі були виставлені спеціальні «маячки», то за тиждень спостережень ніякої подальшої деформації стіни не виявлено. Далі будемо чекати вердикту будівельників.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2019, 19:25 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації