Вхід | Реєстрація

На ділянці дороги М-22 встановлять ваговий комплекс

На ділянці дороги М-22 встановлять ваговий комплекс

Олексій Басан спільно із т.в.о. голови облдержадміністрації Олегом Пругло проінспектували завершений ремонт дороги М-22 – Соснівка – Кременчук – Горішні Плавні.

«Відремонтували 15 км місцевої дороги трьома типами робіт – картами нового асфальтного покриття, ямковий ремонт із використанням струменевого методу і фінальна поверхнева обробка. В Малій Кохнівці облаштували пішохідні переходи із світлодіодними вставками», – пояснив директор Агентства.

Щоб зберегти відремонтовану дорогу від руйнувань великовантажного транспорту, на цій ділянці облаштують майданчик для вагового комплексу Укртрансбезпеки.


Автор: Агенство місцевих доріг Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2019, 12:27 | Кременчук | Суспільство
1. Ltava / 21 жовтня 2019, 13:24
Облаштують майданчик для заробітку на ваговому комплексі Укртрансбезпеки:))
2. arturwanga / 21 жовтня 2019, 17:48
А чому ненаписали де, бiля чого буде цей так званий комплекс по зароблянню неправомiрноi вигоди стояти щоб можна було побачити як вони працюють, а вернiше граблять водiiв.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації