Вхід | Реєстрація

Заступник начальника поліції побив жінку

Заступник начальника поліції побив жінку

Зі слів чоловіка постраждалої, правоохоронець намагався її зґвалтувати.

У середу, 16 жовтня, на сайті інтернет-видання «Полтавщина» з’явилась стаття «Мешканець Нових Санжар написав заяву в ДБР на поліцейського, який побив його дружину».

У ній розповідається, що цього ж дня житель селища Олександр Курило звернувся із заявою в Державне бюро розслідувань. Чоловік заявив, що заступник Новосанжарського відділення поліції Сергій Гасанов хотів зґвалтувати його 40‑річну дружину, а потім побив її.

Зі слів Курила, подія сталася 13 жовтня в Нових Санжарах, у парку Перемоги. Пізно ввечері,о 22:30, його дружина відносила в сміттєві баки використані памперси. За нею ішов Сергій Гасанов. Коли вона відійшла до танцювального майданчика, там освітлювальне місце, він її наздогнав та привітався. Влітку поліцейський до неї чіплявся та зізнавався в коханні. Він поліз цілуватися. Поліцейський був п’яний. Жінка йому відмовила, тоді Гасанов кинув її на землю. Вона була в самій піжамі. Гасанов зняв піжаму і накинувся. Щоб захиститися, жінка сказала, що хвора на СНІД. Він злякався. Після цього поліцейський її побив. Потім сказав, що якщо жінка розповість, що сталося, він її вб’є та закопає.

14 жовтня Олександр Курило разом із дружиною написали заяву в Головне управління нацполіції в Полтавської області у відділ внутрішньої безпеки. При виході з приміщення їх зустрів Сергій Гасанов і запропонував уладнати ситуацію. Постраждала і її чоловік відмовилися.

Того ж дня жінка звернулася у травмпункт Полтави. Медики зафіксували в неї струс головного мозку, забій та синці на обличчі.

У прес-центрі ГУ НП в Полтавській області пояснили, що цією справою займається ДБР.

Чергові територіального управління Державного бюро розслідувань Полтави повідомили, що прес-секретар Олександр Білка перебуває у відпустці, деталі розслідування можна з’ясувати в нього.

Чи проводиться розслідування за заявою Олександра Курила та за якою статтею Кримінального кодексу порушена справа, читайте в наступних номерах тижневика.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2019, 17:20 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації