Вхід | Реєстрація

Як збільшити кількість клієнтів інтернет-магазина

Як збільшити кількість клієнтів інтернет-магазина

Напевно, сьогодні немає підприємця чи бізнесмена, яким не працює над тим, щоб зростали його доходи. Для цього існують досить поширені способи: розпродажі товарів і послуг, сезонні знижки, різноманітні подарункові акції і тому подібне. Великі мережі можуть дозволити собі постійно влаштовувати "заманухи", аби привертати увагу покупців і замовників. Але як поряд із ними працювати дрібному та середньому бізнесу?

 

Від створення власного сайту до його просування

Перша обов’язкова умова, яку диктує сьогодення, — це створення інтернет-магазину. Оскільки в часи глобального розвитку комп’ютерних технологій споживачі звикли, що послуги максимально наближені до них. Вони воліють робити замовлення на веб-сайтах, знаходячи необхідну інформацію в пошуковиках. Тому власна сторінка з товарами і послугами має бути в кожного власника бізнесу. Тоді про його магазин, заклад чи офіс знатимуть інтернет-відвідувачі. Щоправда, відбудеться це лише в тому випадку, коли веб-сайт знаходитиметься на перших позиціях у пошукових сервісів. Якщо ж ні, то шанси залучити клієнтів наближаються до мізерних. Адже відкривати кілька десятків посилань можу люди, які мають дуже багато вільного часу, або ті, хто зрівнює ціни і шукає найвигіднішу пропозицію. Але відсоток таких користувачів на сьогодні надзвичайно малий.   

Збільшити кількість клієнтів інтернет-магазину допоможе лише його ефективне просування в пошукових системах. Це друга умова сьогодення, без якої веб-сайт практично приречений на провал

Тому підприємці, які вже створили веб-сторінку для власного бізнесу, повинні перейти до наступного етапу і набрати в пошуковій системі фразу "комплексное продвижение интернет магазина". Звичайно, йому запропонують різні агентства, що працюють у цьому напрямку. Та серед переліку необхідно обрати AdverMedia. Оскільки фахівці компанії мають безпрограшну стратегію, що допоможе привернути увагу клієнтів, а потім постійно збільшувати їх кількість.

 

AdverMedia: коли стратегія дає реальний ефект

Уявіть компанію, що більше десяти років успішно допомагає власникам інтернет-магазинів залучати клієнтів. Спеціалісти AdverMedia.ua займаються комплексним розвитком бізнесу у всесвітній мережі. Товари ї послуги їх клієнтів користуються шаленою популярні, а інтернет-магазини стають упізнаваними майже у всьому світі. 

Для кожного клієнта розробляються індивідуальні пропозиції. Представники агентства націлені, аби кожен клієнт залишився задоволений співпрацею. При цьому витрачав посильні для нього кошти. Тим більше, що фахівці AdverMedia не завершать співпрацю із  замовником, доки не досягнуть завчасно обумовленого результату.

Тому досить водити клієнтів із вулиці, починайте співпрацювати з AdverMedia.    


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2019, 10:55 | Полтавщина | Суспільство
1. Background / 27 травня 2020, 19:36
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації