Вхід | Реєстрація

Читайте прикмети, носіть годинник і слідкуйте за часом, аби завжди скрізь встигати

Читайте прикмети, носіть годинник і слідкуйте за часом, аби завжди скрізь встигати

У середині 19 століття побачила світ комедія відомого письменника Олександра Грибоєдова «Лихо від розуму». У ній героїня на ім’я Софія у розмові зі служницею Лізою заявила "Щасливі за часом не спостерігають". Цей вислів набув шаленої популярності та залишається актуальним і в наші дні, хоча його в основному використовують закохані пари. Та насправді ж, дозволити собі таку розкіш може лише молодь. У сучасної людини кожен день розписаний фактично по хвилинах. Вона зобов’язана постійно орієнтуватися в часі. Тому більш вдалим буде вислів «Точність — ввічливість королів». Тобто, бути точним, не запізнюватися — королівська риса. Не дарма ж цей вислів приписують французькому королю Людовику 18-му.

Отож, зайнята людина не може обходитися без годинника, аби точно знати час.

 

Швейцарський годинник — якість, що перевірена часом

На сьогоднішній день годинник виконує відразу кілька важливих функцій. По-перше, це пристрій для визначення часу. По-друге, це стильний аксесуар у чоловічому і жіночому гардеробі. Годинник додає родзинки для створення стильного образу.

Серед різних виробників найбільшого визнання отримали швейцарські годинники. Цей пристрій вказує на соціальний статус власника і підкреслює його бездоганний смак. А великий асортимент дозволить обрати саме той годинник, який буде до вподоби його майбутньому власнику. Швейцарський годинник не підведе в жодній ситуації, адже для їх виробництва використовуються оригінальні високоякісні деталі, що гарантують безвідмовну роботу пристрою.

Не дарма ж говорять, що швейцарський годинник — це якість, перевірена часом.

 

Прикмет не мало складено

Звичайно, за час, доки людство користується годинником, про цей пристрій складено багато прикмет. Достатньо ввести в пошуковій системі вираз «приметы про часы» і одразу з’являться десятки прикладів, чого е варто робити з годинником.

Найпоширеніший забобон забороняє дарувати годинник близькій людині. Адже вважається, що цей подарунок лише розлучає людей. Хоча достатньо в момент вручення подарунку заплатити дарувальнику кілька момент, тобто, придбати презент за символічну ціну.

Побитий годинник краще не зберігати вдома. Його потрібно негайно відремонтувати, а якщо у майстерні не беруться за це, просто залишити там. Вважається, що для власника годинника теж зупиниться час, якщо він в далі зберігатиме пристрій.

Знайти годинник — значить знайти вдачу.  

Також завдяки годиннику можна перевірити, наскільки життя його власника співпадає із Всесвітом. Усе дуже просто. Достатньо звірити годинник із світовим.

Читайте прикмети, носіть годинник і слідкуйте за часом, аби завжди скрізь встигати.


Автор: Виталий БАБАЕВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2019, 08:44 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації