Вхід | Реєстрація

Саша Бражко підкорює Молдову і збирається до Ізраїлю

Саша Бражко підкорює Молдову і збирається до Ізраїлю

Повідомляємо про черговий успіх талановитого і наполегливого кобеляцького хлопчини, який тріумфував на міжнародному пісенному фестивалі.

Ще пару років тому юний Саша Бражко виступав виключно на районній сцені. А зараз йому аплодують глядачі і навіть члени журі міжнародних пісенних фестивалів.

З 18 до 21 жовтня юний кобеляцький співак перебував у столиці Республіки Молдова, місті Кишиневі. Там Саша брав участь уже в третьому за ліком конкурсі-фестивалі «Сузір’я талантів». На змагання юних співаків приїхали юні таланти з усієї Європи. У конкурсі взяли участь вокалісти з України, Швеції, Македонії, Італії, Австрії, Угорщини. Найбільше було конкурсантів із Молдови та Росії. До речі, росіяни,  за словами самого Саші та його мами, ставилися до нього дуже приязно. Не було навіть натяку на якусь ворожнечу. А Саша, як завжди, вийшов на сцену із величезним українським прапором. Його мама Світлана Бражко згадує:

— Саша чесно зізнався, що тримати в руках величезний прапор було дуже важко. Але він весь час намагався підняти стяг якомога вище, щоб усі бачили, що він представляє саме Україну.

Конкурсна програма була дуже виснажливою як для самих артистів, так і для членів журі. Адже позмагатися на фестиваль приїхали понад чотириста учасників. Прослуховування починалося рано вранці і закінчувалося о першій годині ночі.

Олександр Бражко виконував відому слухачам і вже фартову для нього пісню «Баяніст». Коли співав, то його підтримували оплесками і схвальними вигуками навіть конкуренти, а деякі члени журі хвацько підтанцьовували. По закінченню першого конкурсного дня Саші оголосили, що він буде співати в гала-концерті. Це вже означало, що його виступ дуже сподобався і буде відзначений.

Та справжнім приємним шоком для юного артиста і його батьків стало повідомлення про те, що він переміг у конкурсі вокалістів і йому буде вручене Гран-прі. Приз Саша отримав із рук знаменитого Бедроса Кіркорова. Той запросив юного кобеляцького співака на свій майстер-клас. Це вже вдруге Саша Бражко бере уроки вокалу в Кіркорова. Той порадив Олександру і батькам дещо поберегти голос у період мутації.

Ще одним призом для Бражка стало запрошення на черговий пісенний конкурс, який відбудеться в наступному році в Ізраїлі. Організатори оплачують йому, як переможцю «Сузір’я талантів», проїзд і проживання.

Батьки Саші Бражка дуже просили відзначити людей, без допомоги яких їх успіх був би неможливим. Педагог Варвара Дядюра готувала юного співака, а матеріальну допомогу для організації поїздки в Молдову надали Микола і Сергій Жуки, голова Полтавської облради Олександр Біленький, Микола Гаража — від імені Міжнародної Академії козацтва.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2019, 10:20 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації