Вхід | Реєстрація

Депутати виступили проти «формули Штайнмайєра» та продажу землі

Депутати виступили проти «формули Штайнмайєра» та продажу землі

Відповідні звернення обранці Новосанжарської райради направили президенту України.

Днями відбулась позачергова сесія районної ради. На ній присутні затвердили звернення до президента Володимира Зеленського стосовно реалізації «формули Штайнмайєра» та продовження мораторію на продаж землі.

Депутати вважають неприпустимим документ, підписаний у Мінську, із реалізації так званої «формули Штайнмайєра». Оскільки через проведені вибори окуповані адміністрації в Донецькій і Луганській областях стануть легітимними. На наступних виборах в український парламент потраплять представники терористичних окупаційних адміністрацій.

У підсумку, разом із послабленням санкцій західного світу це означатиме перемогу Росії і поразку України.
На думку районних обранців, вибори на Донбасі можливі лише після виведення російських військ, роззброєння бойовиків, відновлення контролю України над українсько-російським кордоном, введення тимчасової адміністрації, відновлення судоустрою та законодавства України, покарання терористів.

Стосовно мораторію на продаж земель, то у своєму зверненні депутати вказали, що зараз на Сході України йдуть бойові дії, і з відкриття ринку землі держава ризикує втрати території.

Також земля може опинитися в руках агрохолдингів і корпорацій, а дрібні землевласники будуть не в змозі її придбати.

Депутати наголосили на відсутності реальної ціни на землю, програм пільгового кредитування для дрібних українських товаровиробників.

Обидва звернення районні обранці направили президенту.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2019, 11:50 | Нові Cанжари | Політика
1. Ltava / 5 листопада 2019, 06:42
Ну тепер уже зеленському не викрутися!!!! Санжари проти !!!!!!!!!!!!:))
2. orakul / 11 листопада 2019, 10:33
"Оскільки через проведені вибори окуповані адміністрації в Донецькій і Луганській областях стануть легітимними. На наступних виборах в український парламент потраплять представники терористичних окупаційних адміністрацій."

Шизохренія продовжується. Депутати хочуть щоб Донецьк і Луганськ продовжували бути нелегітимними? Круто!

А з іншого боку, які можуть бути терористичні організації на окупованій территорії? Це тіпа донецькі партизани, чи що? Так там таких начебто немає. Потенційні партизани звідтіль давно потікали і ходять тепер тут у вишиванках.
3. orakul / 11 листопада 2019, 10:37
"у своєму зверненні депутати вказали, що зараз на Сході України йдуть бойові дії, і з відкриття ринку землі держава ризикує втрати території."

Так вони по факту вже втрачені. Пришелепкам дають шанс їх повернут, а вони не хочуть. О, блін логіка!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації