Вхід | Реєстрація

Які аксесуари популярні серед зірок?

Які аксесуари популярні серед зірок?

Дуже багато зірок використовують для своїх образів повсякденному житті або на червоних доріжках різні аксесуари. Це неминуче адже вони надають образу особливості. Хтось любить браслети, хтось краватки, а хтось годинник. Різноманітність прикрас дає можливість самовиражатися, виділятися серед усіх, у багатьох зірок є найулюбленіші аксесуари, а є ті без яких просто неможливо уявити їх образ. Напевно, у вас теж є улюблені і потрібні аксесуари.

Є такі прикраси, які викликають асоціації з певним стилем. Наприклад, говорячи про офіційне вбрання чоловіка, в голову приходить образ людини одягненої в костюм з краваткою чи про вечірнє вбрання дівчини - представляється дівчина в сукні з кольє. У цій статті ви зможете дізнатися, про улюблені атрибути зірок, про прикраси, які створюють ідеальний образ і почерпнути для себе щось цікаве.

Модель Хайді Клум віддає перевагу яскравим і містким сумкам. Звісно, ​​обсяг сумки для дівчини дуже важливий, адже потрібно туди стільки всього покласти: помаду, дзеркальце, пудру і багато іншого.

Співачка, а також актриса Дженіфер Лопес часто носить великі круглі сережки. А Том Круз багаторазово одягає до своїх нарядам годинник з коричневим ремінцем.

Відомий актор Ченнінг Тейтум в своєму образі використовує краватку, якщо переглянути його наряди, то краватки різних забарвлень тільки сприяють тому, щоб його стиль виглядав по-особливому. Ви також можете купити собі краватку в Києві різних брендів і будь-яких забарвлень, можливо, він стане вашим улюбленим атрибутом. А ще ви створите свої нові образи.

Аристократична деталь - метелик стала настільки різноманітною по дизайну, що зможе доповнити ваш образ на весілля або просто в будь-який день. Метелики виготовляють з різних матеріалів: шовк, шкіра, шерсть, поліестер і навіть дерево. Її носять чоловіки і дівчата, цей атрибут прийнято вважати універсальним. Відома пара Бред Пітт і Анджеліна Джолі показали, як її можна поєднувати не ординарно, а також величезна кількість зірок одягають цей аксесуар до своїх образів.

Ділові люди, актори, співаки і всі ті, хто стежить за модними тенденціями, не забувають про невелику прикрасу для сорочки - запонки. Вони красуються на рукавах чоловіків, які знають, що деталі дуже важливі. Так, якщо ви ще не одягали такий атрибут, то пора вже задуматися. Також, вони послужать завжди красивим подарунком для чоловіка.

Існує велика кількість аксесуарів, про які можна говорити і говорити. Не забувайте їх носити, адже так ваш образ завжди буде у виграші. В Україні їх можна купити в чудовому магазині «Bow Tie House» він знаходиться в самому центрі Києва по вулиці Ярославів Вал, 19 або ви можете зайти на їх сайт і замовити товар онлайн з доставкою. У цьому бутіку зібрано величезну кількість красивих аксесуарів для великих і самих маленьких. Людям, які цінують модні речі, які завжди хочуть виглядати яскраво - потрібно там побувати.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2019, 14:00 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації