Вхід | Реєстрація

У районі може з’явитися чергова поліцейська станція

У районі може з’явитися чергова поліцейська станція

Установа, де працюватимуть правоохоронці, функціонуватиме на території Світлогірського.

31 жовтня працівники Кобеляцького райвідділу поліції провели зустріч із сільськими головами Вільховатської, Лучківської та Світлогірської сільських рад та заступником голови районної ради, під час якої вони обговорили можливість створення поліцейської станції.

Головний правоохоронець району Сергій Джулай розповів присутнім про проект «Поліцейський офіцер громади». Його суть полягає в тому, що в кожному населеному пункті житиме і працюватиме поліцейський.

Начальник райвідділу запропонував сільським головам відкрити у Світлогірському поліцейську станцію, що обслуговуватиме їх громади. Службове приміщення правоохоронців залишиться в будівлі Світлогірської сільської ради, де наразі працює дільничний інспектор Віктор Тимцуник. Станція створюватиметься за кошти сільських рад і нацполіції. Штат правоохоронців залежатиме від кількості обслуговуваного населення. На сьогоднішній день діє норма — 1 дільничний на 6 тисяч жителів.

Також Сергій Джулай додав, що поліцейські станції плануються в Білицькій селищній і Озерянській сільській радах.

Очільники громад підтримали ідею створення станції у Світлогірському, оглянули кабінет, де працює дільничний, та домовилися зустрітися згодом, аби обговорити вартість проекту.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2019, 11:15 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації