Вхід | Реєстрація

Українці стали 2 у світі за зростанням кількості замовлень на AliExpress

Українці стали 2 у світі за зростанням кількості замовлень на AliExpress
AliExpress найбільше подобається жителям Київської, Дніпропетровської та Харківської областей

Кількість замовлень українців із AliExpress за 10 місяців цього року зросла на 70%. Це вивело Україну на 2 місце за темпами зростання на маркетплейсі. За загальною вартістю проданих товарів на AliExpress у 2019 році Україна ввійшла у ТОП-10 країн світу.

Укрпошта за три квартали 2019 року вже доставила з Китаю понад 20 млн відправлень, і більшість з них – це товари з інтернет-магазинів. Їх замовляють українці віком 24-35 років, більше половини з яких здійснюють покупки товарів на AliExpress через смартфон. За даними платформи, найпопулярніші товарні категорії: «телефони та аксесуари», «електроніка», «автотовари». Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Товари з AliExpress найбільшим попитом користуються серед жителів Київської, Дніпропетровської та Харківської областей. 56% замовлених українцями посилок із Китаю Укрпошта доставила саме в ці регіони.

«Стрімке зростання обсягів доставлених відправлень із Китаю ми пов’язуємо із запуском спеціально для AliExpress економ-сервісу доставки без відстеження Cainiao Super Economy для товарів вартістю до 2 дол. США і сервісу з частковим відстеженням AliExpress Saver shipping для товарів до 5 дол. США. Це дозволило продавцям на AliExpress знизити вартість товарів і пропонувати українському споживачу безкоштовну доставку. За даними Укрпошти, більше 30% китайських відправлень – це товари, вартістю до 2 дол. США», – сказав перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

11 листопада в Китаї традиційно відбудеться найбільший розпродаж року – Всесвітній фестиваль шопінгу 11.11, який влаштовує AliExpress. Минулого року за 24 години на ньому було здійснено більше 1 млрд замовлень на загальну суму 30,8 млрд дол. США. За даними Укрпошти, за рахунок розпродажів у листопаді обсяг відправлень зростає на понад 70% до розміру середньомісячного обсягу відправлень.
Цього року з’являються нові пропозиції для покупців – можливість замовити зі знижками не лише китайські товари, але й вироби невеликих місцевих продавців з Італії, Іспанії, Туреччини та інших країн. Alibaba просуває розвиток малого та середнього бізнесу не тільки в Китаї, але й по всьому світу.


Автор: Розподіл відправлень Укрпошти з Китаю


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2019, 14:51 | Полтавщина | Цікаве
1. Vselena777 / 11 лютого 2020, 09:55
Я тоже покупаю и на Али, и в других китайских магазинах, но укрпочтой очень долго нужно ждать доставку. Это меня не устраивает.
2. Dikaia / 11 лютого 2020, 12:37
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації