Вхід | Реєстрація

Ярослав Соловйов став героєм матчу

Ярослав Соловйов став героєм матчу
«Локомотив» провів сезон без жодної поразки

Голкіпер двічі відбив 11‑метрові удари у свої ворота і забив вирішальний штрафний.

У суботу, 9 листопада, у Кобеляках відбувся розіграш Суперкубка району з футболу.

До початку матчу голова районного осередку спорторганізації «Колос» Віталій Детюк нагородив переможців і призерів чемпіонату та першості. У цьому йому допомагали голова райради Володимир Кішінський, його заступник Оксана Гордійко, районні депутати та працівники виконавчого комітету Бутенківської громади.

За результатами змагань, вільховатський «Водник» переміг у кубковому турнірі серед команд ІІ ліги та очолив першість району. Посадовці привітали представника команди Євгена Яценка і вручили йому грамоти й медалі.

У першій лізі турнірну таблицю очолив бутенківський «Локомотив», друге місце посіли спортсмени з Дрижиної Греблі.

До речі, у наступному сезоні «Водник» та козельщинська «Астарта» гратимуть у І-ій лізі, у ІІ-гу переходять команди з Червоних Квітів та Озір.

Також організатори привітали молодіжну команду «Колоса», яка стала срібним призером обласного чемпіонату. Поздоровлення приймав капітан команди Сергій Соломко.

За головну нагороду, Суперкубок, боролися чемпіон району — бутенківський «Локомотив» та володар кубка — мідянівський «Урожай».

Із перших хвилин матчу гравці «Урожаю» активно пресингували та почали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. У одній з атак партнери по команді вивели Олега Галагана віч-на-віч із голкіпером «Локомотива», але нападник схибив з вигідної позиції, пробивши повз ворота. Та в одній із наступних атак Олег «утік» від захисників і все ж таки зумів відзначитися забитим голом. 10 — «Урожай» повів у рахунку.

До перерви командам більше не вдалося забити гол. І в роздягальню футболісти пішли за переваги мідянівців.

У другій половині матчу гравці «Локомотиву» мобілізувалися та одразу ж зрівняли рахунок. Досвідчений Сергій Данильченко скористався помилкою мідянівського голкіпера, який покинув свої володіння.

Після того, як рахунок став нічийним, на полі розгорнулася справжня чоловіча боротьба. За грубі та небезпечні дії футболісти постійно отримували попередження від головного арбітра Олега Ворошилова, а гравець «Локомотиву» Ігор Троцький навіть залишив поле.

«Урожай» не зміг скористатися чисельною перевагою та забити переможний гол. У підсумку — 1:1.

За регламентом змагань, переможця визначили в серії 11‑метрових ударів, де перемогу святкували футболісти з Бутенок, перегравши своїх суперників з рахунком 4:3. Героєм цього протистояння став воротар «Локомотиву» Ярослав Соловйов. Він відбив удари Олександра Борзовця і Артура Курбанова, а на додачу забив вирішальний гол.

Після матчу бутенківську команду нагородили кубком та дипломом спорторганізації «Колос».

На завершення Віталій Детюк повідомив, що 23 листопада стартує зимовий чемпіонат з міні-футболу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2019, 10:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації