Вхід | Реєстрація

Продуктовий маркет, на який біличани давно чекали

Продуктовий маркет, на який біличани давно чекали

Минулого четверга в селищі Білики відбулося відкриття магазину «Маркетопт». Місцеві жителі стверджують, що за цінами та асортиментом товарів йому поступаються всі крамниці в селищі.

7 листопада декілька сотень біличан першими відвідали магазин «Маркетопт», що цього дня розпочав свою роботу в селищі. Власники продуктового маркету подбали про те, аби покупці познайомилися з лінійкою продуктів, що виготовляються безпосередньо для мережі. Для цього поряд із приміщенням магазину проходила дегустація борошняних, м’ясних і молочних виробів, які реалізуються під знаком «Власна марка». Приємним сюрпризом для відвідувачів були продуктові набори, які вони отримували на виході з магазину.

«Маркетопт» став першим магазином у Біликах, де покупці мають вільний доступ до всіх товарів. Для зручності обрані продукти можна складати у візочки чи корзини і доставляти до каси.

Магазин розділений на відділи: м’ясний, рибний, молочний, овочевий, кондитерський, бакалея, алкогольні й безалкогольні напої, заморожені напівфабрикати. Постійно в наявності свіжа свинина і курятина.

Також покупці мають можливість перекусити гарячими сендвічами і посмакувати натуральною зерновою кавою.

Особливість «Маркетопту» полягає в тому, що не дивлячись на доступну широкому загалу цінову політику, у магазині проходять щотижневі акції. Покупцям радять звертати увагу на цінники з позначкою «Ціна бомба».

Товари власних торгових марок реалізуються в магазині за найнижчими цінами.

Марина Марченко, керуюча мережею «Маркетопт», розповіла, що їй надзвичайно приємно відкрити в Біликах настільки довгоочікуваний магазин:

— Ми зробили все можливе, аби магазин був зручний для покупців. Усе виконано за європейськими стандартами. У приміщенні світло і просторо, спеціальні полки дозволяють клієнтам розгледіти весь асортимент товарів і обрати потрібні. Наші магазини пропонують продукти харчування та супутні товари за максимально низькими цінами. На мою думку, жителі Біликів будуть задоволені магазином і постійно відвідуватимуть його.

Відвідувачі «Маркетопта» відзначають, що магазин знаходиться в зручному місці. Біля нього обладнана велика парковка. Ціни на продукти доступні, а лінійка товарів задовольнить найвибагливіших покупців. Тому із впевненістю наголошують, що «Маркетопт» — це магазин, на який біличани чекали багато років.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2019, 12:38 | Кобеляки | Суспільство
1. Ltava / 14 листопада 2019, 17:46
Цікаво скільки робочих місць втратять місцеві підприємці і куди підуть податки ?:))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації