Вхід | Реєстрація

Головного тренера «Ворскли» звільнили з посади

Головного тренера «Ворскли» звільнили з посади

Тепер Віталій Косовський не є головним тренером першої команди «Ворскли».

Про це рішення керівництва клубу стало відомо у четвер, 14 листопада, після завершення вечірнього тренувального заняття команди на НТБ в Марках. Про це повідомляє пресслужба полтавського футбольного клубу.

«Віталій Косовський та його помічники залишаються працювати в структурі «біло-зелених». Інформацію про новий тренерський штаб головної команди “ворсклян” оприлюднять найближчим часом», – йдеться на fb-сторінці «Ворскли».

Нагадаємо, Віталія Косовського призначили головним тренером ФК «Ворскла» 4 червня 2019 року. Угода з Косовським була розрахована на один рік із можливістю продовження ще на два.


Автор: «Зміст»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2019, 21:55 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації