Вхід | Реєстрація

Сольний концерт Надії Єрмашової

Сольний концерт Надії Єрмашової

Протягом трьох годин глядачі слухали пісні та підтанцьовували на місцях під запальні хореографічні номери.

9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури і любителів народного мистецтва. Учасники самодіяльності Василівського СБК підготували з нагоди свята особливу концертну програму. У неділю в місцевому будинку культури відбувся великий сольний концерт Надії Єрмашової «Життя є любов».

Як розповів завідувач СБК Сергій Горденко, із співачкою він познайомився в Лівобережній Сокілці. Жінка приїхала сюди жити з Дніпра.

— Під час нашої розмови Надія Єрмашова дуже скромно сказала, що також цікавиться народною самодіяльністю. Та згодом з’ясувалося, що вона надзвичайно талановита жінка, — згадує Сергій. — Я запросив її виступати в нашому колективі, який діє при будинку культури. Надія Єрмашова не лише має чудовий вокал та прекрасно виконує романси. Вона шиє, вишиває картини, в’яже. Нам хотілося б, аби про її таланти дізналися не лише місцеві жителі. Тому й підготували сольний концерт. Готувалися ретельно і продумували кожен виступ, адже цей захід — своєрідний звіт моєї десятирічної роботи на посаді завідуючого. Сценічні костюми, музичний супровід, світло — усе відповідало тематиці концерту.

На творчий захід зібрався повний зал глядачів. Загалом вони переглянули 20 номерів, які Надія Єрмашова презентувала разом із танцювальним колективом «Водограй» та учасниками художньої самодіяльності.

— Концерт тривав майже три години та складався з двох актів і антракту, — продовжує Сергій Горденко. — За тематикою виконання програма була розділена на чотири частини.

Також виступали керівник Озерянського СБК Неля Сорока із сином Владиславом, очільник Дашківського СБК Олександр Черкаський, гуморист Іван Савченко.

Василівський сільський голова Микола Блискун та його колега з Вільховатки Володимир Скляренко привітали учасників художньої самодіяльності з професійним святом.

Послухати пісні у виконанні Надії Єрмашової та поздоровити її приїхали вчитель Кобеляцької школи № 3 Надія Радченко і директор музею літератури і мистецтва Тетяна Чешко. Виявилось, що народна умілиця представляла свої роботи в навчальному та культурно­освітньому закладах.

По завершенню концерту невістка співачки Марія Єрмашова зізналася, що не очікувала такої цікавої програми. Вона подякувала організаторам та учасникам і побажала й надалі готувати заходи такого рівня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2019, 12:00 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації