Вхід | Реєстрація

Максим Нем’ятий прославляє Царичанку на весь світ

Максим Нем’ятий прославляє Царичанку на весь світ

На сторінках тижневика ЕХО ми не раз писали про молодого перспективного спортсмена Максима Нем’ятого. Ми розповідали, що Максим входить у трійку кращих спотрсменів України з пауерліфтингу.

Нещодавно Нем’ятий взяв участь у чемпіонаті світу, що проходив у Луцьку. Серед юніорів (спортсмени до 23 років) у вправі «присід зі штангою» встановив світовий рекорд — виконав норму в 340 кілограмів. Цей рекорд був зафіксований на сайті федерації з пауерліфтингу.

А недавня поїздка до Києва на чемпіонат світу з цього виду спорту та окремих вправ за версією WPRO принесла юнаку справжню перемогу. Серед юніорів Максим здобув перше місце у ваговій категорії до 125 кілограмів у триборстві. Хлопець набрав у загальному заліку вагу у 862,5 кілограма. У чемпіонаті взяли участь спортсмени майже з 20 країн світу.

Наш земляк розповів, що організаторами масштабних змагань були добре відомі в спортивному світі брати Соловйови. Оголошуючи вихід кожного учасника, називали і міста, звідки ті приїхали. Нем’ятому запропонували, що його оголосять як представника міста Дніпро. Максим не погодився з цим. Він заперечив:

— Я приїхав не з Дніпра, а з Царичанки! Чемпіонат транслювався у відкритиму ефірі супутникового телебачення. Таким чином, про Царичанку почули на весь світ.

Тренує нашого Максима Олександр Петров. Повернувшись додому з високою нагородою, спортсмен привіз із Києва ще й відео виступу. У ньому видно, як судді коментували високу техніку підготовки, наполегливість, силу волі Максима. Він відрізнявся від інших нестримним бажанням перемогти, що одразу побачили судді.

Максим Нем’ятий вдячний за фінансову допомогу виконкому Царичанської селищної ради, а також директору ФСК «Мир» Миколі Псарьову за моральну підтримку. А ми, у свою чергу, бажаємо Максиму успіхів та досягнень у подальших змаганнях. Нехай і надалі він прославляє Приорілля великими перемогами.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2019, 20:23 | Царичанка | Спорт і здоров'я
1. orakul / 16 листопада 2019, 11:05
Як писа Борис Олійник "ми воли з породою". Можна буде й в плуга запрягати.
"Людям Земли казалось странным, как могли спортивные состязания собирать такое огромное количество не участвующих в соревнованиях зрителей, почему-то приходивших в невероятное возбуждение от созерцания борьбы спортсменов. … " (Іван Єфремов)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації