Вхід | Реєстрація

Полатали вулицю Раїси Кириченко і тротуар по Шевченка

Полатали вулицю Раїси Кириченко і тротуар по Шевченка

Ями на сумнозвісній «калінінській» горі ліквідовані.

Доки в більшості населених пунктів України готуються до розчищення автодоріг у осінньо-зимовий період, у Кобеляках їх почали активно ремонтувати.

На початку листопада працівники кременчуцької дорожньої організації «Інтера-строй» провели ямковий ремонт на вулиці Небесної Сотні. Минулого тижня вони «залатали» ями на Раїси Кириченка (екс-Калініна). А в понеділок, близько 16:00, «інтеровці» закатали невеликий відрізок тротуару від перехрестя Шевченка і Пушкіна, у напрямку площі Перемоги. Працювали дорожники майже в сутінках.

На останній сесії міської ради, що відбулася 15 листопада, депутати затвердили договори, укладені міським головою. Та серед списку не значився жоден договір із кременчуцькими дорожниками.

Та 14 листопада на онлайн-платформі «Прозорро» Кобеляцьке комунальне підприємство «Водоканал Плюс» розмістило два договори. Обидва укладені між директором «Водоканалу» Володимиром Юрком і керівником ТОВ «Інтера-строй» Вячеславом Шабановим. Перший має назву «Роботи з поточного ремонту дорожнього покриття вулиці Раїси Кириченко». У документі вказано, що вартість ремонту проїзної частини коштує 54 036 гривень.

Згідно з іншим договором, за 9 674 гривні дорожники мали відремонтувати автошлях по вулиці Шевченка. Про тротуар на «Прозорро» не внесено жодного документа.

Хоча можна припустити, що ремонт пішохідної доріжки був незапланованою акцією, на зразок того, як влітку заасфальтували автостоянку поряд із музичною школою. Тоді працівники «Інтера-строй» у дощову погоду приїхали ремонтувати вулицю Пушкіна. Це побачив депутат Олег Сіроштан і повідомив міського голову. Аби асфальт не пропав, дорожники «закатали» територію перед музшколою.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2019, 12:05 | Кобеляки | Суспільство
1. Lion2020 / 21 листопада 2019, 17:36
Ох уже цей ремонт ...!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації