Вхід | Реєстрація

Біличан навчали бути уважнішими на дорозі

Біличан навчали бути уважнішими на дорозі

У рамках хештег-марафону, педагоги, учні та випускники «першої»  білицької школи  організували тренінг для жителів селища.

У нашій країні кожен 10-й травмований у дорожньо-транспортній пригоді — дитина. Щорічно в усьому світі на дорозі гине понад 186 тисяч дітей віком до 18 років.

У рамках Всеукраїнського змагання Хештег-марафон #SpeakUpUkraine в опорному закладі «Білицька ЗОШ №1» пройшов тренінг під назвою «Свідомий громадянин». На нього учасники нашої команди запросили вчителів, учнів та жителів селища. Під час заходу присутні обговорили питання дотримання Правил дорожнього руху. Вони переглянули 11 освітніх модулів (відео), котрі запропонували організатори змагань Хештег-Марафон#SpeakUpUkraine, по черзі обговорюючи кожен із них. У проведенні тренінгу допомагали учасники гуртка «Школа безпеки» Олена Жирко та Юрій Томків, учні 10 класу, а також випускники школи: Владислав Ковальський (учасник ШБ), який пройшов навчання за програмою Червоного Хреста, отримав відповідний сертифікат, має медичну освіту, Анжела Бабенко, сестра медична-анастезист (Перинатальний центр Полтави). Випускники поділилися своїми знаннями та провели практичні заняття з долікарської допомоги.

Хочу відмітити, що я, як водій зі стажем та мама, вважаю, що подібні заходи необхідно проводити якомога частіше, адже водії, велосипедисти та пішоходи забувають або нехтують Правилами дорожнього руху, у результаті чого стається непоправне.

Вивчайте та дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Зробімо цей світ безпечнішим!


Автор: Вікторія ІВАНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2019, 10:32 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації