Вхід | Реєстрація

Нагороди і визнання у професійний день

Нагороди і визнання  у професійний день

Минулої п’ятниці на Приоріллі вшанували трудівників хлібних полів і землі — працівників сільського господарства. Тих, хто вирощує хліб і до хліба для українців. Тих, хто важко працює від зорі до зорі.
Приорільські аграрії з 15 тисяч гектарів зібрали близько 60 тисяч тонн ранніх зернових при середній урожайності 38,8 центнера з гектара. Урочистості з нагоди свята відкрили учасники Зразкового народного аматорського танцювального колективу «Натхнення». Головний символ трударів землі — хліб — став і головним героєм композиції. У супроводі віршованих рядків ведучої юна Анастасія Мельник винесла на широкий величавий спечений хліб на вишитому рушнику.

У ході урочистостей присутніх аграріїв вітали керівники району, Царичанський селищний голова Геннадій Сумський, депутат обласної ради Гошгар Мухтаров. У цей день було нагороджено близько 40 працівників сільськогосподарської галузі, а також керівників агропромислових підприємств та їхні трудові колективи.

Упродовж свята винуватців події вітали танцювальні і вокальні колективи об’єднаних громад. Пісні і танці дарували танцюристи колективів «Натхнення» (Царичанка), «Багіррра» та « Могилівські козачата» (Могилівська ОТГ), «Перлина Приорілля» (Ляшківська ОТГ), хор «Tonika» та творча студія «Домісолька» школи естетичного виховання, співаки Сергій Сідак, Діана Ошега, Юлія Задорожня. Усі виступи були щедро наділені оплесками. Працівники центральної районної бібліотеки і школи естетичного виховання оформили чудові виставкові експозиції «Наш край — Приорілля».


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2019, 16:51 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації