Вхід | Реєстрація

Для Маячки виступали «Реальні мужики»

Для Маячки виступали «Реальні мужики»

На думку голови Нехворощинської громади, місцеві артисти готують цікаві заходи, на які можна запрошувати найвибагливішу публіку.

У неділю жителі Нехворощинської ОТГ відзначили свято сільгосппрацівників, передає прес-служба громади. Відповідно до рішення виконкому сільської ради, кожен населений пункт громади бере на себе обов’язок проводити урочисті заходи. У такий спосіб усі мешканці зможуть побувати на концертах працівників культури. Тож естафета на День сільського господарства перейшла до жителів Маячки.

У фойє сільського Будинку культури організатори влаштували виставку картин, яку представляв художник із Лівенського Андрій Мухін.

На концерт, який підготували артисти, зібралася повна зала глядачів. Програму готували учасники художньої самодіяльності з кожного закладу культури, що працює в ОТГ. Кожен колектив готував до виступу свої кращі номери. Щоб глядачі й артисти довго не чекали, посадовці провели коротку урочисту частину. Присутніх із Днем сільського господарства привітали старости. Після їх промов голова громади Юрій Мовчан вручив грамоти аграріям. Очільник сільради побажав сільгосппрацівникам достатку та успіху, а також відзначив високий рівень артистів.

— У нас такі аматори сцени, що можуть дати солідний концерт перед будь-якою публікою, — наголосив голова громади.

Артисти презентували вокальні й танцювальні номери, уривок зі спектаклю «Весілля в Малинівці». Кожен номер концертної програми супроводжувався оплесками.

Крім того, цікавим був виступ створеного напередодні заходу гурту гармоністів під назвою «Реальні мужики». Його організували учитель Маячківської школи Сергій Романенко та місцеві жителі Володимир Анепір, Іван Бовкун і Микола Рознір.

По завершенню концертної програми ведучі подякували присутнім за підтримку і запросили на вулицю. Адже там для них провели дискотеку.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2019, 18:07 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації