Вхід | Реєстрація

На Смертному «Ланос» збив підлітка

На Смертному «Ланос» збив підлітка

У дорожньо-транспортній пригоді постраждала пішохід.

Увечері 22 листопада в Кобеляках,  на перехресті, що неофіційно має назву Смертний, сталася ДТП. Автомобіль «Ланос» їхав по вулиці Михайлівська, у напрямку автозаправочної станції ВОГ. У цей момент на Смертному двоє дівчат-підлітків підійшли до пішохідного переходу з боку школи № 1. Одна з дівчат почала переходити дорогу і її збив «Ланос». Водій автомобіля стверджує, що через погане освітлення перехрестя він не помітив пішоходів.

13‑річну постраждалу забрала швидка. У неї діагностований перелом ноги. Дівчину направили в обласну лікарню.

Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, — карається штрафом від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого). На водія чекає суд.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2019, 10:12 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Дід Панько / 24 листопада 2019, 13:43
Не їздять, а просто літають, давно пора поставити на перехрестях світлофори, дорогу перейти просто не реально!
Попробуйте це зробить біля покрівської церкви де школа, біля лікарні, біля пошти, вантажівки не пропускають не те що пішоходів, а навіть автомобілі які рухаються по центральній вулиці Шевченко. Іномарки на шаленій швидкості летять, не зважають ні на які правила, міст, суцільна лінія, перехрестя, пішохідний перехід, їм на правила чхати.
2. Lion2020 / 24 листопада 2019, 23:14
Там,здається на висоті метрів зо три, на стовпі, жовтий (попереджувальний) світлофор років п’ять як не працює!
Вартість обладнання якого, чи то 12, чи то 14 тис. грн.!
Як Вам?!
3. Fuks / 25 листопада 2019, 07:00
Та мабуть вже час точно поставити світлофори на перехрестях,це ж справа міськради...футболістів взимку не погодувать і гроші знайдуться....Хоча може й непотрібно..обїздна на носі і Кобеляки перетворяться в село невеличке..
4. arturwanga / 25 листопада 2019, 10:40
2.Lion2020
«(попереджувальний) світлофор років п’ять як не працює!»
Скиньте будь-ласка фото на вайбер +380667477043
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації