Вхід | Реєстрація

У адміністрації звільнять 20 працівників

У адміністрації звільнять 20 працівників

Із 90 працюючих на сьогоднішній день залишиться 69.

Кілька тижнів тому в тижневику була надрукована стаття «На працівників районних адміністрацій чекає скорочення» (№ 45 (841) від 7.11.2019). У ній розповідалось, що з РДА в Полтавській області звільнять більше 700 чоловік. Відповідний документ Кабінет Міністрів прийняв 3 листопада. У ньому затверджена гранична кількість чиновників у обласних та районних адміністраціях. Документ у своєму телеграм-каналі оприлюднив депутат Олексій Гончаренко. У ньому вказано, що в Полтавській області чисельність працівників РДА зменшиться до 1526 чоловік.

За словами виконуючого обов’язки голови Кобеляцької РДА Володимира Катишкова, вони отримали розпорядження від облдержадміністрації про скорочення 30 відсотків персоналу. У апараті РДА залишаться працювати 14 із 23 чоловік. Усього штат адміністрації буде скорочений із 90 до 69 працівників.

— Згідно рекомендацій, ліквідовуються сектор економічного розвитку і торгівлі, відділ внутрішньої політики і агропромислового розвитку. Під скорочення потраплять працівники сектору в справах сім’ї, молоді та спорту, а також культури і туризму. Їх мають об’єднати, — пояснив Володимир Катишков.

Щойно документи будуть направлені в ОДА, працівників адміністрації повідомлять про скорочення.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2019, 17:10 | Кобеляки | Суспільство
1. Fed654Frumos / 29 листопада 2019, 17:37
Давно пора вичистити ці авгієві конюшні.
2. orakul / 29 листопада 2019, 19:16
1.Fed654Frumos
«Давно пора вичистити ці авгієві конюшні.»

Та дуже не радій, бо скоро й до вас черга дійде.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації