Вхід | Реєстрація

Олег Ісаєнко найкраще справився зі штангою

Олег Ісаєнко найкраще справився зі штангою

Учень аграрного ліцею вижав спортивний снаряд 67 разів

4 грудня у Кобеляцькій дитячо-юнацької спортивній школі відбулися змагання з жиму штанги лежачи. У них взяли участь 26 юних спортсменів із Кобеляцького ліцею №2, навчально-реабілітаційного центру, аграрного ліцею, Бутенківської та Іванівської шкіл. Змагання присвячувались Дню Збройних Сил України. Їх організували працівники Кобеляцької ДЮСШ і райвідділу поліції.

Учасників змагань привітали виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Володимир Катишков, голова районної ради Володимир Кішінський та начальник райвідділу поліції Сергій Джулай.  

За правилами, спортсмени вижимали вагу, що становить половину маси їх тіла. Оцінював результати учасників тренер секції з пауерліфтингу Роман Горбенко. До речі, частину спортсменів тренує саме Горбенко.  

Першими свої сили випробували наймолодші учасники, учні 5 класу ліцею №2 Єгор Луценко і Арсен Строєв. Для них зробили виключення і хлопці вижимали 10-кілограмову штангу. Єгор зробив 40 жимів, Арсен — 43. Вони посіли 11 та 9 місця турнірної таблиці.

У перервах між змаганнями працівники Центру культури і дозвілля вітали учасинків і глядачів музичними номерами.

Крім того, співробітники батальйону спецпризначення "Корд" презентували зразки зброї.            

У підсумку бронзову нагороду змагань отримав учень аграрного ліцею Ростислав Бондаренко. Юнак вижав 32-кілограму штангу 64 рази. Його товариш по навчальному закладу Артем Демченко став другим. Артем на один раз більше вижав штангу за Ростислава. Переможцем турніру став ще один учень ліцею Олег Ісаєнко, який підняв 29-кілограмовий снаряд 67 разів. Призерів та переможця нагородили грамотами, медалями і кубком.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2019, 17:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Fed654Frumos / 5 грудня 2019, 12:54
Катишков як свадєбний генерал,тиняється,як неприкаяний по різним нічого незначущим заходам.Толку ніякого,а зарплату получає дай Бог кожному.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації