Вхід | Реєстрація

Вдалий дебют Олександри Завалій і Віталія Шмиголя

Вдалий дебют Олександри Завалій і Віталія Шмиголя

Минулого тижня в Миргороді відбулися обласні шахові змагання серед школярів, у яких виступили 10 команд. Новасанжарська збірна постійно бере участь у турнірі і є неодноразовим призером інтелектуальної гри.
Як розповів тренер шахістів Віталій Баранович, цього року команду представляли Віталій Шмиголь, Богдан Кузейко, Єгор Богомазов і Олександра Завалій. Великим послабленням для збірної став від’їзд Анюти Гречишиної, яка виступала в Івано-Франківську на чемпіонаті України.

— Відмінно дебютували на змаганнях Віталій і Олександра, набравши по 2,5 очка в трьох турах, — говорить Баранович. — Наступного ігрового дня вони перемогли суперників із Оржиці. У матчевій зустрічі з лідируючою командою у змаганнях, шахістами з Кременчука, Віталій зіграв у нічию, інші поступилися. А от у матчі з другою збірною Миргорода ми знову розписали мирову 2:2. Досить упевнено і ефективно переграли своїх суперників Олександра Завалій і Богдан Кузейко Богдан. Наші спортсмени показали відмінний результат, змагаючись проти вихованців спеціалізованої Миргородської дитячо-юнацької спортшколи.

Підводячи підсумки поїздки до Миргорода, Віталій Баранович позитивно оцінив результати своїх підопічних, які завершили турнір всередині турнірної таблиці. Найкращі результати показали Олександра Завалій і Віталій Шмиголь. Обоє школярів є досвідченими збірниками новосанжарської команди. Вони набрали по 4,5 очка. До медалей шахістам не вистачило пів очка. Також достойно увійшов у склад збірної Богдан Кузейко, перегравши першорозрядника Ярослава Мазуна з команди «Миргород-2».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації