Вхід | Реєстрація

На що витрачаються ваші кошти

На що витрачаються ваші кошти

Жителям Царичанської громади розповідали про місцевий бюджет і приймали пропозиції стосовно його розподілу.

29 листопада в Царичанській ОТГ відбулася акція «Впливай на бюджет громади». Її провели працівники селищної ради та представник громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» Олексій Андрєєв.

У рамках акції жителів громади ознайомили з цьогорічним бюджетом. Кожен учасник міг надати свої пропозиції до селищного бюджету на 2020‑ий.

Як пояснили організатори акції, її головна мета — доступно представити жителям ОТГ доходи і видатки, а також почути їх думки щодо розподілу коштів.

Під час акції, яка проходила на центральній площі Царичанки та в приміщенні місцевої школи, були зібрано пропозиції від громадян стосовно формування місцевого бюджету.

Загалом було подано 73 пропозиції. Найчастіше порушуються наступні питання: ремонт доріг, будівництво спортивних споруд, природоохоронні заходи.

Зараз працівники селищної ради опрацьовують пропозиції. Їх розглянуть на засіданні постійної депутатської комісії селищної ради з питань стратегічного планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2019, 18:17 | Царичанка | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації