Вхід | Реєстрація

Новий 2020 рік: що одягти і який створити образ

Новий 2020 рік: що одягти і який створити образ

Новорічні свята стрімко наближаються і вже потрібно думати, у якому одязі відзначати. Кореспонденти тижневика дізналися, як створити ідеальний образ.

Білий металевий Щур стане покровителем Нового 2020 року. Тварина вибаглива, тому чоловікам та жінкам потрібно визначитися заздалегідь, у чому зустрічати Новий рік.

Щур буде задоволений, якщо ви зустрінете рік вдома, але з веселощами та великим святковим столом. Саме тому важливо підійти до вибору новорічного вбрання з особливою увагою та практичною розсудливістю.

Елегантна стриманість та свобода рухів мають бути в пріоритеті у святкову ніч 2020. Головні кольори відповідають забарвленню стихій: білий — якщо хочете привернути багатство; відтінки від молочного до світло-сірого, — якщо чекаєте в наступному році кохання; сріблястий — для удачі і везіння; сталевий з переходом в графітовий — для душевних сил і рівноваги; чорний — для гарної атмосфери в будинку.

Господар року схвалить відтінки трави, землі, соковитих ягід і фруктів: зелений, блакитний, рожевий, жовтий, оранжевий, коричневий, пурпурний.

Якщо врахувати, що в кожному кольорі існує маса півтонів, то перспектива вибору стає легкою і захоплюючою. Не перестарайтеся, зайва строкатість може змусити допитливого звірка нервувати, позначається звичка тримати ситуацію під контролем. Оптимальне поєднання — два-три відтінки, один з яких акцентний.

 

Одяг для жінок

Щодо тканин, то ідеальний варіант — шовк. Також підійде тонкий атлас, оксамит, шифон. Доречним доповненням до вбрання буде невеликий клатч з паєтками або металевим декором. Такий елемент пасує майже до будь-якого образу.

Сукня. Зараз у моді силует на одне плече. Кольори обирайте світлі або класику жанру — маленьке чорне плаття. Додайте родзинку до свого новорічного вбрання для зустрічі 2020 року: цікавий розріз на спині, блискучі вставки, стрічки або ремінці на оголеному стегні.

Спідниці. Для спідниці оберіть пишні тканини або ті, що створюють ефект польоту. Це додасть образу жіночності й не буде зайвим. У моді — плісирування. Для новорічної ночі пасуватиме спідниця середньої або максі довжини.

Комбінезони. Для новорічної ночі оберіть комбінезон металевого відтінку або з графічним чи флористичним принтом. Також гарним буде шовковий образ із укороченими штанами. Вельветовий комбінезон вільного крою зі звуженими донизу або дуже широкими штанинами теж буде незвичним.

Топи. Щур, як символ року, вподобає стильні образи з хвилястими атласними на тонких бретельках або з люрексом топами. Поєднайте з простими штанами. Укорочені, завужені, максимально вільні — без різниці, адже головний акцент на топ.

Блузки та сорочки. Обирайте те, що не сковує рухи. Перевага у вільному стилі та однотонних речах. Цілком припустимо додати декоративний елемент, але простий і не химерний — бант або фігурна обробка лінії горловини.

 

Одяг для чоловіків

Щодо кольорів, то все просто. Згадайте класику чоловічої моди: коричневий, попелястий, сірий, чорний. Також цьогоріч у моді пастельні відтінки. Розбавити спокійну гаму можна яскравою деталлю. Додайте краватку, оксамитовий метелик, підтяжки.

У новорічному образі краще відмовитися від джинсів та обрати штани. Поєднайте із сорочкою, яскравим пуловером або светром грубої в’язки.

Якщо святкування буде більш формальним, то оберіть костюм. Це не тільки виглядатиме гарно, але й підкорить символ року.

 

У чому зустрічати кожному знаку зодіаку

Овен. Тонкий смак і впевненість у собі дозволяють не боятися крайнощів. Тотальний металік — ваш вибір. Це срібло в одязі, великі прикраси, блискітки в волоссі і на шкірі.

Телець. Натуральні тканини і колорит землі, прості силуети, непомітний шик гламурного ретро. Для чоловіків — костюм-трійка, для жінок — сукні або комбінезон в стилі 20‑х років минулого століття.

Близнюки. Тільки вам у новорічну ніч 2020 дозволені контрастні поєднання і тваринні принти. Від малюнків під леопарда чи пітона краще все-таки утриматися.

Рак. Одяг відтінку вашої стихії, води, і легкі прикраси, що нагадують паморозь, краплі, невагому павутину. У пріоритеті світлі хвилясті тканини.

Лев. І нехай весь світ буде в сріблі, для вас тільки золото — жовте, рожеве. Якщо біле, то з діамантами або вишуканого плетіння, з ефектним декором.

Діва. Дорого, якісно, вишукано, просто і нескінченно елегантно — ваше кредо на Новий рік 2020. Погортайте світську хроніку королівської сім’ї та скопіюйте фасон вбрання або принцип сполучуваності деталей гардеробу.

Терези. Шифон, шовк, тонкий трикотаж — легкі тканини і квітковий принт, фасон вибираєте за стилем і по фігурі. Бажані прикраси з натуральними каменями в тон малюнка або ефектна біжутерія.

Скорпіон. Зробіть лише один помітний акцент на нейтральному образі. Це може бути незвичайний фасон, рідкісний відтінок або фактура тканини, екстравагантне взуття, авторські прикраси, макіяж, манікюр, зачіска.

Стрілець. Ваша новорічна фішка — ефектні аксесуари. Простий стильний наряд можна доповнити блискучим клатчем, волосся прикрасити діадемою, приколоти об’ємну брошку, надіти сережки-пензлики — тільки не всі одразу, пам’ятайте про помірність.

Козеріг. У зимову новорічну ніч хочеться трохи сонця, а знакам землі — особливо. Нехай у вашому вбранні будуть присутні теплі блискітки, а в прикрасах — багатобарвність з переливами каменів і рухомими частинами.

Водолій. Бохо, стиль 70‑х — будьте трохи не від світу, вам це йде. Настрій схиляється в бік мінімалізму — виберіть простоту в одязі і надіньте одну яскраву прикрасу.

Риби. Оксамит — ваш вибір на новорічну ніч 2020. Для чоловіків — сорочка, для жінок — маленьке чорне плаття або довге та вузьке. Аксесуари обов’язкові.

Отже, зустрічати Новий рік 2020 потрібно не в старому, дешевому, непоказному вбранні, в занедбаному вигляді, у стоптаних сандалях. Усе інше можна, особливо вітається гарний настрій. Орієнтуйтеся на яскраву щурячу харизму, будьте впевнені в собі і щасливі. З Новим роком!

 

Із ефектним макіяжем

Зачіска і макіяж із салону — ідеальний варіант. Якщо з яких-небудь причин ви не можете собі цього дозволити, обов’язково виділіть кілька годин для відпочинку, зробіть маску, легкий масаж, освіжіть шкіру будь-яким способом.

Новорічний макіяж може бути і ефектним, з блискітками, яскравим акцентом на очі або губи. Залежить від обраного способу, кольоротипу, зрештою — настрою. Головне — свіжий вигляд, бажання радіти і повне задоволення собою.

У фаворі в Щура: гладке волосся, високі і низькі хвости, пучки, косички, злегка скуйовджені короткі стрижки. Не вітаються начоси, надто акуратні і навмисно недбалі зачіски. Волосся повинно рухатися, виглядати живим і блискучим.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2019, 09:11 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації