Вхід | Реєстрація

Заступником голови Полтавської ОДА став Євген Греков

Заступником голови Полтавської ОДА став Євген Греков

Кабінет міністрів України погодив призначення нових голів РДА у Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Київській областях тощо. Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Олексій Гончаренко.

Зокрема, він повідомив, що у Житомирській області Кондратюк Віктор Андрійович став головою Брусилівської РДА. У Закарпатській області Лесів Олег Ростиславович став головою Міжгірської РДА.

Заступником голови Житомирської ОДА став Градівський Віктор Миколайович. Заступником голови Полтавської ОДА став Греков Євген Анатолійович. Заступником голови Черкаської ОДА став Безщасний Юрій Михайлович, а першим заступником голови — Швець В’ячеслав Павлович. Про це повідомляє сайт «Новини Полтавщини»

Згідно з декларацією, Євген Греков зареєстрований у Кременчуці, а фактично проживає у Полтаві. Працював суддею у Полтавському апеляційному суді. Він – суддя суду загальної юрисдикції та суддя Конституційного Суду України. Також є членом  ГО Всеукраїнська громадська організація “Асоціація правників України”та ГО ПЕРВИННА ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ЮРИДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО. У власності Євгена Грекова є житловий будинок та земельна ділянку у Кременчуці, а також квартира в Полтаві. Він одружений, має двох синів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2019, 15:25 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації