Вхід | Реєстрація

На Лохвиччині чоловіки на «Запорожці» вивозили у пляшках газоконденсат із свердловини

На Лохвиччині чоловіки на «Запорожці» вивозили у пляшках газоконденсат із свердловини

Оперуповноважені Лохвицького відділу поліції затримали двох чоловіків 34-х та 37-ми років на території одного із сіл району, поряд з підприємством на якому працюють. Останні рухалися на автомобілі "ЗАЗ" разом з викраденими ємностями заповненими понад 100 літрами газоконденсату. 

Поліцейські з місця події вилучили речові докази та направили на експертизу.

Також правоохоронці встановили, що затримані чоловіки у змові із охоронцями підприємства, на якому працюють протягом грудня поточного року, займалися викраденням газового конденсату з свердловини. 

У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання вказаних правопорушників виявлено та вилучено ще понад 130 літрів газоконденсату. Зі слів зловмисників стало відомо, що викрадене вони планували використати для власних потреб. 

Також працівниками поліції перевіряється причетність до вчинених злочинів працівниками служби охорони.

Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Автор: за матеріалами Лохвицького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2019, 11:30 | Лохвиця | Кримінал
1. Ltava / 12 грудня 2019, 14:21
Я сам у девяностих машину газоліном заправляв:)) Відчуття що їдеш засунувши голову в духовку із газом :))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації