Вхід | Реєстрація

У Бережнівці розширили водопровідну мережу

У Бережнівці розширили водопровідну мережу

Відтепер жителі вулиці Полтавської зможуть використовувати для побутових потреб воду з артезіанської свердловини, що подається по водопроводу.

Як розповів заступник голови Бутенківської громади Ігор Федь, у Бережнівці виконаний поточний ремонт зовнішньої водомережі по вулиці Миру.

— Ремонтна бригада продовжила водопровід від вулиці Миру до Шевченка. Загалом прокладено 400 метрів водомережі. Завдяки цьому до водопроводу підключилися вже шість домогосподарств. Загальна вартість робіт склала 140 898 гривень.

Зі слів Ігоря Федя, підключення нових абонентів не вплине на тиск у мережі.

Також заступник голови громади повідомив, що днями виконавчий комітет замовив для комунального підприємства подрібнювач гілок та карданний вал, від якого працюватиме механізм.

— Вартість покупки склала 80 500 гривень, її придбали у вінницького товариства «АРПАЛ». Подрібнювач приєднується до трактора. Подрібнені гілки стрічкою подаються на причеп. Дробілка перебиватиме гілки діаметром до 12 сантиметрів. Її встановлять на новий трактор МТЗ.

У населених пунктах громади багато порослих дерев, які будуть використовуватися для обігріву приміщень. На сьогодні в громаді твердим паливом обігріваються приміщення пожежної частини, соціального центру, дитячий садок у Бережнівці та адмінприміщення в Дрижиній Греблі.

— Упевнений, що з дробілкою комунальникам вдасться заготовити деревину для опалення цих установ, — говорить Федь. — Можливо, залишок гілок зможемо продавати. Подрібнювач і вал мають доставити в Бутенки до 15 грудня.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2019, 09:18 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації