Вхід | Реєстрація

На працівників адміністрації і райради чекає скорочення

На працівників адміністрації  і райради чекає скорочення

Нове місце роботи шукатимуть 17 чоловік.

У зв’язку з проведенням адміністративно-територіальної реформи, Кабінет Міністрів прийняв рішення скоротити кількість чиновників у обласних та районних адміністраціях. В Уряді пояснюють, що зі створенням громад працівники апарату забрали частину функцій, які раніше виконували адміністрації. І тому виникла необхідність у скороченні чисельності РДА.

25 листопада виконуюча обов’язки голови Новосанжарської РДА Наталія Постольник видала розпорядження Про структуру райдержадміністрації. Відповідно до цього документу, відділ освіти перейменовується в сектор освіти, сектор культури і туризму — у сектор культури, молоді й спорту, сектор житлово‑комунального господарства, містобудування та архітектури займатиметься і питаннями цивільного захисту, фінансове управління стане відділом фінансів, а відділ економіки та розвитку інфраструктури додатково опікуватиметься питаннями екології і природних ресурсів.

Загалом із 76 працівників апарату та структурних підрозділів адміністрації залишаться працювати 60.
Скорочення працівників райдержадміністрації та зміна структурних підрозділ відбудеться до 1 лютого 2020 року.

 

Відділ майна ліквідують

На останній сесії Новосанжарської районної ради, що відбулась 4 грудня, депутати проголосували за ліквідацію Відділу управління майном.

Юридична особа «Відділ управління майном Новосанжарської районної ради» припинить свою роботу протягом двох місяців із дня оголошення про ліквідацію. Основні та оборотні активи відділу переходять на баланс виконавчого апарату райради. Оскільки останнім часом у відділі працював лише керівник Юрій Мокляк, то під скорочення потрапив саме він.

Чисельність виконавчого апарату Новосанжарської райради депутати затвердили в кількості 15,5 одиниці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2019, 10:16 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Ltava / 15 грудня 2019, 19:35
Цікаво що в той же час шукають кандедатів на голови райдержадміністрацій :))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації