Вхід | Реєстрація

Автосервіс, про який мріє кожен автомобіль

Автосервіс, про який мріє кожен автомобіль

Для сучасного українця автомобіль давно не вважається розкішшю, а, швидше, обов’язковою необхідністю, засобом, за допомогою якого можна дістатися до потрібного місця. Звичайно, кожен водій бажає під час поїдки почувати себе за кермом комфортно, упевнено і безпечно.

Згідно зі статистичними даними, українські автолюбителі обирають для себе транспортні засоби іноземного виробництва. Тому слоган про те, що Ланос — це народний автомобіль, є лише рекламним закликом. Водії їздять на Мерседесах, БМВ, Маздах, Ауді, Лексусах та інших, визнаних у всьому світі марках авто.

Та не дивлячись на те, що майже в кожному місті працюють десятки автосалонів, існує проблема з ремонтом і обслуговуванням іномарок. Точніше, сервісні центри відкриваються, але постійно відчувається брак фахівців.

 

URBAN знає, чого ваша машина бажає

Для прикладу, щоб зробити діагностику автомобіля іноземного виробництва, жителі Полтавської і Сумських областей їздять у Харків, адже в першій столиці працює автосервіс URBAN. Станція технічного обслуговування пропонує повний цикл ремонту автомобілів. Для того, щоб стати клієнтом компанії, достатньо залишити заявку на офіційному сайті urban.kh.ua. Спеціалісти СТО проведуть комплексне обслуговування транспортного засобу і визначать можливі проблеми та неполадки.

Автовласники, які обслуговуються в автосервісі URBAN, відзначають, що за досить символічну плату вони мають можливість проводити технічне обслуговування своєї іномарки. Фахівці компанії, провівши діагностику, детально пояснюють проблеми, що можуть виникнути в процесі подальшої експлуатації автомобіля, та пропонують найбільш вдалі варіанти їх вирішення.

Представники автосервісу проводять комп’ютерну діагностику, якісний ремонт електрики, ходової, тюнінг автомолів, відновлення після дорожньо-транспортних пригод, та надають багато інших послуг.

 

Не ремонтом єдиним

Крім технічного обслуговування, автовласники постійно замовляють установку додаткового обладнання на свій транспортний засіб. Адже чимало автомобілістів захоплюються риболовлею, полюванням, активно проводять всій вільний час. Вони замовляють на свої авто додатковий тюнінг, лебідки, велосипедні кріплення, пристрої для вимірювання тиску в шинах, термометри, підігрів сидінь, автономний обігрів авто. 

Для того, аби не потрапити в місті в неприємну ситуацію, і жінки, і чоловіки замовляють парктроніки, камери заднього виду, відеореєстратори, протиугінні системи. 

Для любителів якісного звуку, фахівці автосервісe URBAN пропонують мультимедійні системи.

Отож, досить довіряти гаражним горе-майстрам, довірте обслуговування свого авто професіоналам.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2019, 10:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації