Вхід | Реєстрація

Два концерти від працівників культури

Два концерти від працівників культури

Кобеляцькі аматори підготували заходи для всіх вікових категорій.

Новий рік вважається сімейним святом. Увечері 31 грудня рідні та друзі збираються разом, аби пригадати найкращі моменти року, що минає, та бажають успіхів у наступному.

Для того, аби від 2019‑го залишилося більше позитивних емоцій, працівники Кобеляцького районного центру культури і дозвілля приготували новорічний концерт. Захід під назвою «Новорічний ретро карнавал» відбудеться у понеділок, 30 грудня.

Як розповіла директор Центру культури Тетяна Гуєвська, концертна програма готувалася для всіх вікових категорій глядачів. Артисти виконають хіти 80‑х і 90‑х років та сучасні музичні композиції, продемонструють кращі танцювальні номери, гумористичні сценки. Також на глядачів чекають конкурси і розваги.

Говорять, що старий рік потрібно проводжати з гарним настроєм, і в цьому вам допоможуть кобеляцькі аматори. Початок концерту — о 18‑ій годині. Вартість квитків — 30 гривень.

Якщо ви бажаєте подарувати своїй малечі незабутні враження від новорічно-різдвяних свят, тоді завітайте в суботу, 4 січня, об 11:00 в РЦКД на тематичний ранок «Новий рік — час пригод». Діти подивляться виставу з казковими героями та пограють разом із ними в рухливі забави. Переможці й учасники отримають солодкі призи.

Також на маленьких відвідувачів чекає конкурс від Діда Мороза. Кожен зможе розповісти новорічний вірш. Тому готуйте свої виступи і не забудьте відвідати новорічний ранок.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2019, 12:11 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації