Вхід | Реєстрація

У Бутенках збудують сучасний стадіон

У Бутенках збудують сучасний стадіон

На спортивну споруду витратять більше 14 мільйонів гривень.

Полтавська облдержадміністрація підготувала та направила до Кабміну список 15 недобудов, що будуть завершені в наступному році на умовах співфінансування. У перелік увійшли по п’ять шкіл, стадіонів та дитсадків. Відповідне розпорядження обласні посадовці отримали від прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Обласні інтернет-видання поширили список об’єктів. Відповідно до нього, у 2020 році в Бутенках проведуть реконструкцію стадіону. За документами — удосконалення спортивної інфраструктури громади. Загальна кошторисна вартість об'єкта становить 14 630 000 гривень. Обсяг фінансування у 2020 році — 13 130 000. Із них 12 000 000 надасть держава, 1 130 000 — кошти Бутенківської громади.

Як розповів заступник голови громади Ігор Федь, для того, щоб потрапити в список об’єктів, які будуватимуться за державні кошти, сільська рада замовила проектно-кошторисну документацію «Реконструкція стадіону в селі Бутенки» вартістю 187 171 гривня.

— Фактично, це буде будівництво нового стадіону на місці існуючого, що в мікрорайоні Стрюки. Громада має профінансувати 10 відсотків від вартості об’єкта.

Згідно з проектом, на території спортивної споруди, крім футбольного поля, збудують трибуну з накриттям на 120 місць, волейбольний майданчик, вуличні тренажери і адміністративну будівлю з душовою кімнатою, роздягальнею та кабінетами. Стадіон обгородять огорожею.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2019, 12:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. Lion2020 / 20 грудня 2019, 16:19
Більш нагальних проблем у Бутенках і немає!

Змінено 20.12.2019, 16:19
2. Ltava / 20 грудня 2019, 20:48
Переплюнуть Копильця :((

Змінено 21.12.2019, 07:42
3. orakul / 21 грудня 2019, 09:43
1.Lion2020
«Більш нагальних проблем у Бутенках і немає»

Нагальніші проблеми може і є, та кому вони нужні? Зараз головне - кожному хутору по колізею. Це така волна по всій Україні. От скоро прийдуть прехвекти, а колізею нема. Нужні колізеї, нужні гладіатори, ну тіпа "хлєба і зрєліщ" нужно. Інакше дуже важко буде бидло в покорі вдержати. Для цього ж тіпа бугаїв вирощують, бо навіть ЕХО поспіль піарить усіх отих тіпа спортсменів з якогось, фіг вимовиш, армреслінгу, пауерліфтингу, ну про хвутбол мовчу, це звичне для нас. Це такі собі, як в совку казали, "трудові резерви". Тільки то були резерви для труда на благо Родіни, а тепер - будуть резерви гладіаторів для развлєкухи патриціїв. От я колись тут приводив цитатки на тему так званого спорту із Івана Єфремова, його дуже не люблять навіть в ЕХо. Щас ще приведу може не видалять. "казалось странным, как могли спортивные состязания собирать такое огромное количество не участвующих в соревнованиях зрителей, почему-то приходивших в невероятное возбуждение от созерцания борьбы спортсменов. … Слабые физически и духовно тормарсиане, как маленькие дети, обожали своих выдающихся спортсменов. Это выглядело смешно и даже противно. Похожее положение занимали артисты. "
4. Ltava / 21 грудня 2019, 14:26
3.orakul
« Слабые физически и духовно тормарсиане, как маленькие дети, обожали своих выдающихся спортсменов. Это выглядело смешно и даже противно. »


Красиво :))
5. Fuks / 21 грудня 2019, 18:07
Ну це теж не театр абсурду.Не проти гарного стадіону.Але в державі діти в школах мерзнуть,нізащо возить їх а саме головне медицина недоступна стає,люди вимирають..За 13лимонів скільки життів можна врятувать,особливо дитячих..Країна абсурдів...
6. Ltava / 22 грудня 2019, 08:04
5.Fuks
«а саме головне медицина недоступна стає,люди вимирають..»


У Вас із зором проблеми? Навколо одні перемоги а особливо у медичній ланці !!! Медицинську допомогу першого рівня «перемогли» -фапи, медамбулаторії і участкові лікарі зі педіатрами знищено !!! Зараз ідем на перемогу другого рівня !!!!:))
7. alist / 24 грудня 2019, 09:16
А шо Сан Санич, з’їв! 500 000 на футбол виділив на 2020, а Бутенки 1130 000! + 12 000 000!!! Осталось ще в Бутенки слона купити, щоб Копелець із своїм дикобразом в екопаркі з горя напились на пару. Бутенківцям тільки потрібно одне пам’ятати - скільки буде стояти обслуговування цього стадіону в рік. Скоро Кобеляки весь бюджет будкть витрачати на Екопарк, а Бутенки на стадіон. А про воду, світло, мусор... попросять не згадувати.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації