Вхід | Реєстрація

Аваков закрив всі «лотереї»

Аваков закрив всі «лотереї»

20 грудня 2019 року може увійти в історію України, як чергова спроба навести порядок у бізнесі, який зветься «гральним». У цей день поліцейські почали вживати заходи для закриття практично усіх закладів у яких нібито проводять лотерейні розіграші. А насправді грають у віртуальну рулетку.

20 грудня була опубліковане розпорядження Кабміну № 1325-р «Про протидію гральному бізнесу».  У свою чергу на виконання цього розпорядження Міністр МВС Арсен Аваков доручив своїм підлегли до 16-ї години цього дня закрити всі так звані «лотереї». Речник Полтавського Управління нАцполіції Юрій Сулаєв у своєму коментарі на цю тему, даному полтавським електронним ЗМІ підтвердив готовність поліцейських терміново припирити діяльність усіх гральних закладів.

Працівники редакції «ЕХО» одразу після 16-ї години вирушили до місця розташування добре відомих усім кобелячанам, закладів. Двері усіх були закриті. Наскільки довго «протримаються» зали гральних автоматів побачимо через тиждень. Тоді ми знову завітаємо за всім відомими адресами.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2019, 11:20 | Кобеляки | Суспільство


1. Lion2020 / 23 грудня 2019, 22:00
Виявляється за кілька годин, можливо вирішити питання, які не вирішувалися роками!!!
2. alist / 24 грудня 2019, 09:43
Працівники редакції «ЕХО» одразу після 16-ї години вирушили до місця розташування добре відомих усім кобелячанам, закладів. Двері усіх були закриті. Наскільки довго «протримаються» зали гральних автоматів побачимо через тиждень.
!!!! Стоп. А як же всі ці відео - поліція виламує двері "казіно", «арештовує» майна на міліони гривень? А що ж в Кобеляках? Просто двері замкнули, пересидіти, бо «хтось» попередив?
А скажу більше, думаєте це тільки вина Авакова що мєнти (зватись поліцейськими не заслужили) не бачили всі ці незаконні гральні заклади? Це і Ваша вина пане Ігор Філоненко. Так же, як не бачите разом з мєнтами незаконні металоприйомки, точки по продажу і виробництву самогону, точки по продажу наркоти в місті, наркобариг, міняйл, бандитів.... і ще багато іншого. А іноді прозріваєте. По команді.
3. Filon / 25 грудня 2019, 10:04
2.alist
«Це і Ваша вина пане Ігор Філоненко. Так же, як не бачите разом з мєнтами незаконні металоприйомки, точки по продажу і виробництву самогону, точки по продажу наркоти в місті, наркобариг, міняйл, бандитів.... і ще багато іншого. А іноді прозріваєте. По команді. »

Шановний Алісте Ваша критика у цілому приймається. Але із деякими зауваженнями. Ну із приводу "по команді" це явно надумане. У іншому Ви маєте рацію.Так ре все встигаємо, не на все звертаємо увагу. Але прочитайте, будь-ласка у наступному номері статтю під назвою "Загадковий Орлик або Хто подзвонить на 102". Та описана досить крпсномовна ситуація. А потім ще поговоримо.
4. Filon / 25 грудня 2019, 10:05
Вибачте за помилки. Друкував без окулярів.
5. Beri Mor / 25 грудня 2019, 11:07
3.Filon
« Ваша критика у цілому приймається. Але із деякими зауваженнями. Ну із приводу "по команді" це явно надумане.»

Якась нестиковочка.Мінімум 5 років працювали гральні заклади,весь цей час там работали "вишибали",короче весь район про це гудів,то «Ехо» ні гу-гу.Хоча могли приїхати посеред ночі,викликати наряд поліції,зафіксувати порушення,а у разі відмови мєнтів висвітлити це на сторінках вашої газети.Аж тут «зверху» дана команда все це побачити і о,чудо всі в унісон почали про це волати,і мєнти і ваша газета.Скажете не по команді?Як казав один товаріщ:"Совпадєніє?Нє думаю!"
6. arturwanga / 25 грудня 2019, 13:46
1.Lion2020
«Виявляється за кілька годин, можливо вирішити питання, які не вирішувалися роками!!!»

Нарештi ви починаете думати як здравомисляча людина Кобеляцькi полiцiанти взагалi просто нiчого нероблять невже ранiше ви цього нiколи небачили???? А якiсь дауни розказують що вони самi найкращi
7. orakul / 25 грудня 2019, 21:42
2.alist
«А скажу більше, думаєте це тільки вина Авакова що мєнти (зватись поліцейськими не заслужили) не бачили всі ці незаконні гральні заклади?»

Мєнти все бачили і все знают, просто менти все роблять по команді. Команди закривати не було. От і все. Відос в тему. Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації