Вхід | Реєстрація

Буває навіть і таке...

Буває навіть і таке...
горе-рибалка

Місія нездійсненна: 26 айфонів у штанях

Прикордонники в міжнародному аеропорту Бориспіль виявили в штанях 51-річного пасажира 26 айфонів. Громадянин України летів рейсом з Дубая. Телефони він сховав у штанях і закріпив ременем. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Приховані товари вдалося виявити завдяки взаємодії прикордонників Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Загальна вартість гаджетів склала 30 000 доларів.

 

Рибінспектор тікав від поліції і втопив авто

Чоловік за допомогою сітки виловив 600 кілограмів риби. Побачивши поліцейських, він ускочив у автомобіль та почав тікати, але не впоравшись з керуванням, з’їхав у річку. Потім кинув авто і зник з місця пригоди.

Рибу та знаряддя лову вилучено. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Подія відбулася вночі, коли поліцейські Канівського відділення проводили відпрацювання Дніпра. Під час огляду місця події поліцейські виявили та вилучили риболовецькі сітки та мішки з рибою загальною вагою близько 600 кілограм.

Рятувальники за допомогою спецтехніки витягли автомобіль із причепом з річки.

Як виявилося, він належить співробітнику рибоохоронного патруля. Чоловіка вже знайшли.

 

Прямо з фільму жахів: у сквері встановили дивні фігури

У Дніпрі під час приготування до новорічних свят міська влада прийняла креативне рішення, що виглядає дуже спірно з дизайнерської точки зору. Сквер Героїв прикрасили дуже своєрідно. У сквері встановили фігури леопарда, Міккі Мауса, телепузика і пінгвіна. Однак біда в тому, що всі вони схожі не на веселих героїв для дітей, а на персонажів з фільмів жахів за романами Стівена Кінга.

Залишається лише сподіватися на те, що під час святкувань любителі випити не заснуть поруч з фігуркою телепузика або пінгвінчика, часом уява може сильно перебільшити об’єктивну реальність.

 

Учителька віднесла в ломбард шкільні нетбуки

На Сумщині вчителька здала в ломбард шкільні нетбуки. Протягом кількох місяців вона повиносила із класу 12 нетбуків, що надійшли першачкам за програмою «Нова українська школа».

До Голубівської школи комп’ютери надійшли торік. Кілька разів першачки тримали гаджети в руках і навіть клацали по клавіатурі. Утім, далі справа не просунулася. Торік у школі не було швидкісного Інтернету. Цьогоріч він з’явився, але нетбуків уже не було.

Директор школи говорить, що пропажу виявили під час інвентаризації матеріальних засобів. Відповідальною за пристрої була вчителька початкових класів, педагог з 20-річним стажем. Після розголосу жінка зізналася, що поцупила їх.

За її словами, виносити зі школи нетбуки почала ще з літа. Здавала до ломбарду по одному, щоб не так примітно було. Там давали три тисячі гривень за штуку. У ломбарді така «колекція» жодних підозр не викликала.

Учитель встигла заробити 36 тисяч. Після скандального викриття намагалася повернути нетбуки до школи, але в ломбарді їх уже не було. За власні кошти купила нові та одразу звільнилася. У школі жінку більше не бачили.

Розслідувати шкільну крадіжку взялися в поліції. Зникнення нетбуків кваліфікували як розтрату майна на понад 83 тисячі гривень.

 

Поліцейські підсилали повіям клієнта, але нікого не затримали

Поліція викрила на початку грудня готель «Літо»  в  Бахмуті, де працювали повії. Правоохоронці навідались туди з обшуком, опублікували фото працівниць та розповіли про розцінки. Але станом на 18 грудня у цій справі немає жодного підозрюваного.

За готелем правоохоронці спостерігали з червня. До облави для слідчого експерименту туди тричі навідувався чоловік, який співпрацює з поліцією, і користувався послугами повій. Хто оплачував цей експеримент — невідомо.

Прибутки від роботи повій отримували власники закладу та місцева 48-річна таксистка. Остання розповідала гостям готелю та клієнтам таксі про можливість отримати «особливі» послуги. Коли чоловіки погоджувались на це, замовляли в адміністратора готелю послуги жінок, яких до номера привозила та ж таксистка. Година розваг з нічними метеликами віком від 19 до 30 років коштувала 600-700 гривень. Поліцейські провели обшуки в готелі та вдома у фігурантів справи. Вилучили 51 тисячу 750 гривень, 3 тисячі 400 доларів, записи зі списками та номерами телефонів повій, а також мобільні телефони.

Організаторам борделю інкримінують сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Але для просування справи мають бути оголошені підозри. За останні 2 тижні цього не сталося.

 

Пес приніс каблучку з діамантами

У Києві пес під час прогулянки приніс своїй власниці шматок хліба із золотою каблучкою, усипаною діамантами. Про це розповіла на своїй сторінці у Facebook власниця знахідки.
«Арчі приніс мені шматок чорного хліба. Поклав біля моїх ніг і почав гавкати. Поведінка собаки здивувала, тому що він не їсть хліба взагалі. Вирішила подивитися уважніше, що він знайшов. Узяла хліб у руки, розламала. Моєму здивуванню не було меж. Золота каблучка, і явно з коштовними каменями», — написала вона.
Дівчина віднесла каблучку в ломбард, щоб дізнатися, чи цінна вона. Ювеліри підтвердили, що в оздобленні є діаманти, сапфіри й біле золото.
«Поверну власниці, якщо надасть оригінальну бірку до цього виробу, підтвердить розмір, вагу, чистоту діамантів і т. д. Для мене завеликий розмір. Не собака, а металошукач» — додала дівчина.
Підліток розіграв власне викрадення, аби не йти в школу
У селищі Любашівка, що в Одеській області, у відділення поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що близько 10:00 невідомі чоловіки намагалися посадити її сина в автомобіль і викрасти. Для перевірки на місце події були направлені поліцейські.
У ході опитування свідків і перегляду записів з камери зовнішнього відеоспостереження подія не підтвердилася. Тоді вирішили опитати шестикласника в присутності батьків і психолога. Хлопчик зізнався, що історію з викраденням придумав, щоб не йти в школу через конфлікт із одним з викладачів. З дитиною та її матір'ю проведено профілактичну бесіду. Вирішується питання про притягнення жінки до адміністративної відповідальності за статтею «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей».


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2020, 12:48 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації