Вхід | Реєстрація

Петра Семенюту змінив Сергій Пархоменко

Петра Семенюту змінив Сергій Пархоменко

2 січня начальник управління кадрового забезпечення поліції Полтавщини Олександр Єфімов представив нового керівника Новосанжарського відділення поліції. Ним став підполковник Сергій Пархоменко.
Нагадаємо, що до призначення Пархоменка з 6 квітня минулого року Новосанжарським відділенням поліції керував полтавець Петро Семенюта, який має звання майор. Його призначили очільником Карлівського відділу поліції.

Згідно з інформацією, вказаною в проекті Канцелярської сотні «Декларації», раніше Сергій Пархоменко вже працював у Нових Санжарах. У 2014 році він був начальником Новосанжарського райвідділу. У 2015‑му перейшов до Машівського відділення поліції начальником сектору. Наступного року встиг попрацювати керівником відділення поліції № 2 Полтави (Ленінський райвідділ) та очолити Машівське ВП. Машівськими поліцейськими Сергій Пархоменко керував більше трьох років, аж до переведення в Нові Санжари.

Відповідно до декларації поліцейського, він проживає в Зачепилівці. Має дружину й сина. Сергій Миколайович є власником житлового будинку площею 98,6 квадрата, що знаходиться в Кустоловому, та вказав житло в Зачепилівці площею 38,8 квадрата, зареєстроване на Пархоменка Миколу Миколайовича. Підполковник їздить на ВАЗ-21063 1986 року випуску, який чоловік придбав у 2007‑му. Дружина поліцейського володіє Деу-Ланосом 2006 року, купленим у 2013‑му. Також на жінку записаний автомобільний причіп ПГ 02‑Б.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2020, 10:40 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації