Вхід | Реєстрація

Прийом заявок на «Дзвінкі голоси» розпочався

Прийом заявок на «Дзвінкі голоси» розпочався

Щорічний пісенний конкурс знову повертається.

Днями організатори шоу оголосили про початок прийому заявок для участі в IX дитячому вокальному конкурсі «Дзвінкі голоси-2020». Заявки від виконавців приймаються до 24 січня. Цього ж дня о 14‑ій годині відбудуться відбіркові прослуховування в актовій залі Руденківської школи. Конкурсні етапи проходитимуть у навчальному закладі 7 та 14 лютого. Учасники фінального гала-концерту виступатимуть 28 лютого. Про місце його проведення буде повідомлено додатково.

Учасники прослуховування виконуватимуть пісню будь-якою мовою під фонограму чи інструментальний супровід. Журі обирає кращих, які будуть виборювати перемогу в конкурсі.

Основні змагання проводяться протягом двох конкурсних днів, між якими учасники мають тиждень на підготовку.

Цього року виконавці змагатимуться у двох вікових категоріях: молодша вікова група (діти віком від 10 до 13 років) та старша група (13–17).

На конкурс учасники готують по 4 пісні (по дві на кожен день). Учасники молодшої вікової групи виконуватимуть: українську народну пісню в сучасній обробці, з мультфільму, з дитячого репертуару і жартівливу. Старші конкурсанти заспівають українську народну музкомпозицію в сучасній обробці, з кінофільму, про кохання та жартівливу.

Кожен з конкурсантів старшої вікової групи виконує пісню в дуеті з одним із членів журі чи членів оргкомітету, якого він обере шляхом жеребкування, та одну з конкурсних пісень на вибір журі.
Оцінюватиме виступи учасників «Дзвінких голосів» співуче журі, до якого входять викладачі, музиканти і працівники культури.

Нагородження всіх переможців конкурсу відбудеться під час проведення гала-концерту. Журі обирає лауреатів І, ІІ та ІІІ премії в кожній віковій категорії. Глядачі визначають власника призу глядацьких симпатій. Переможці нагороджуються дипломами, грошовими і цінними подарунками.

Усі, хто бажає взяти участь у конкурсі, повинні до 24 січня надіслати на електронну адресу оргкомітету наступні документи: анкету-заявку, кольорову фотографію учасника в концертному костюмі або зроблену під час виступу (для афіші в електронному варіанті) та перелік творів, які учасник буде представляти на конкурсі. Також документи можна надіслати поштою на CD-диску.

Після попереднього прослуховування дирекція надсилає учасникам офіційні запрошення на участь у фіналі конкурсу та програму конкурсних виступів і заходів.

Адреса оргкомітету: Новосанжарський район, село Руденківка, вулиця Шкільна, 5; e-mail: [email protected], телефони: (050) 023‑45‑58, Олена Мостова і (066) 368‑66‑50, Андрій Дігтяр.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації