Вхід | Реєстрація

Тобі під силу зупинити гривню

Тобі під силу зупинити гривню

Протягом минулого року українська гривня показували небувалий до цього ріст. Щодня Національний банк повідомляв нові дані, згідно яких курси долара і євро невпинно надали. Так із 27 гривень за долар курс опустився до 24-х. Та не дивлячись на те, що Нацбанк давав обнадійливі новини, а курс валют Вінниця чи Полтава відповідав всеукраїнському, громадяни нашої держави воліли й воліють тримати гроші в більш надійних іноземних банкнотах.

 

Хто куди, а ми в обмінник

Частина громадян звикла купувати іноземну валюту в банках. Та більшість громадян обирають для себе обмінники валют. Адже ці установи пропонують значно вигідніші умови, тому й популярна обмінка Вінниця для вінничан, а у Кобеляках  для кобелячан.

Переваги обмінників:

  • обмінні пункти пропонують вигідніший курс валют, значно вигідніший, щоб втрачати свої кошти в банківських установах;
  • пункт обміну займається однією функцією, і клієнтів оперативно обслуговують. У банках один касир приймає платежі за комунальні послуги, оплати організацій та ще й продає валюту;
  • клієнти можуть забронювати курс. За такою схемою працює обмінний пункт Вінниця, що має назву OBMENAT.

До речі, така функція є унікальною в Україні, тому поговоримо про неї детальніше.

 

Обмінний пункт, що турбується про клієнтів

Клієнтам, які співпрацюють із компанією OBMENAT, не важливий курс валют чорний ринок Вінниця, адже вони мають можливість дізнатися все на офіційному сайті https://obmenka.vinnica.ua/. А користувачі, які зареєструвалися на інтернет-ресурсі, отримують щоденну інформацію про зміну курсу в обміннику валют. Ніяких ненадійних онлайн купівель і продаж, лише жива готівка в справжньому обмінному пункті.

Переглянувши курс, клієнт бронює його на 60 хвилин. Цього часу точно вистачить, аби дістатися в обмінний пункт Вінниця, вулиця Соборна, 81 та обміняти кошти у відділенні.

Надважливо, що на сайті компанії OBMENAT міститься інформація про обмінники в більшості міст України. Тому кожен клієнт упевнений у надійності купівлі й продажу валют на OBMENAT.

Забудьте про чорний ринок валют Вінниця, Київ Дніпро, Запоріжжя та багато інших міст, так як у цих населених пунктах працюють обмінники валют OBMENAT.

Слідкуйте за курсом американських доларів, євро та російських рублів 24 години на добу і купуйте чи продавайте іноземну валюту лише з вигодою для себе. 

І пам’ятайте, що OBMENAT — це обмінний пункт, що турбується про клієнтів.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2020, 08:55 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації