Вхід | Реєстрація

У Кременчуці пройде головний матч 28-го туру

У Кременчуці пройде головний матч 28-го туру

Як розповіли в УХЛ, другий матч туру стане центральним видовищем для українських любителів хокею. На своїй арені перша команда чемпіонату битися з другою. На даний момент у «Кременчука» 69 очок, а у «Дніпра» – 55.

У минулому, 27-му турі УХЛ-Парі-Матч, легшу перемогу вибороли підопічні Олександра Савицького. Кременчужани в Києві переграли «Крижаних Вовків» з рахунком 12:2.

І хоч киянам вдалося в першому періоді, пропустивши від Гліба Бондарука, відразу ж зрівняти рахунок на табло, проте зі старту другої двадцятихвилинки команда з Кременчука повністю нав’язала свою гру противнику і стала збільшувати рахунок на табло до розгромних 2:12.

Варто відзначити, що в цьому матчі капітан «городян» Микола Кисельов записав собі в актив 4 (3 +1) бали, також 4 очки заробили Олексій Ворона і Дмитро Орлов, а відразу 4 гравці «Кременчука» відзначилися 3 результативними балами за системою гол + пас – Єгор Серанов, Іван Савченко, Владислав Грицких і Дмитро Созонов.

У свою чергу херсонський «Дніпро» врятувався лише в овертаймі завдяки кидку від синьої лінії Вадима Шепелєва. До цього точними ударами відзначалися Шибаєв, Янішевський та Декало.

У 5 очних зустрічах на рахунку «щук» лише одна перемога.

15 січня. 18:30 «Кременчук» – «Дніпро» пряма трансляція – телеканал XSPORT і сайт УХЛ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2020, 13:34 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації