Вхід | Реєстрація

Зробіть сьогодні у музеї селфі!

Зробіть сьогодні у музеї селфі!

З 2014 року, за ініціативи відомої британської блогерки та мистецтвознавиці Мар Діксон, започаткована міжнародна акція «селфі» в музеї. З метою популяризації національного культурного надбання до міжнародного проєкту у 2016 році приєдналися українські музеї. У Полтаві вчетверте акція «селфі» в музеї відбудеться, як і у всьому світі - 15 січня 2020 року.

Комунальні музеї міста, а саме: ДІКЗ «Поле Полтавської битви», Художній музей (галерея мистецтв) ім. М. Ярошенка, літературно-меморіальні музеї І.П. Котляревського, В.Г. Короленка та Панаса Мирного протягом дня надають своїм відвідувачам безоплатне право входу в музей і фотографування з музейними експонатами.

День музейного селфі полягає в тому, що кожен охочий може зробити фото на будь-який мобільний пристрій (смартфон чи то планшет) на фоні або поруч із музейним експонатом та опублікувати фото на своїй сторінці у соціальних мережах Facebook, Twitter, Instagram із хештегами #MuseumSelfieDay та #MSDPoltava2020.

Акція має два застереження:

  1. категорично заборонено використовувати спалах при фотозйомці, адже це шкодить музейним раритетам;
  2. зроблене в музеї селфі не можна використовувати, як інструмент політичної агітації чи протиборства.

Автори найкращих селфі, відібрані вищезазначеними музеями будуть нагороджені інформаційно-презентаційним набором «Полтава туристична».


Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2020, 13:40 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації