Вхід | Реєстрація

Більше 30 сімей потребують житла

Більше 30 сімей потребують житла

Деякі з них перебувають на квартирному обліку кілька десятиліть.

Нещодавно виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради вчергове затвердив списки громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Як повідомив начальник відділу земельних ресурсів Андрій Братков, на квартирному обліку в Новосанжарській селищній раді перебувають 34 сім’ї. Із них 5 родин постраждали від аварії на Чорнобильській атомній станції, одна чекає відшкодування витрат на придбання житла, 26 родин входять до пільгового списку на позачергове одержання жилих приміщень.

Відповідно до загального списку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, деякі сім’ї чекають на отримання квартири з 1984 року. Серед пільговиків — військові, лікарі, багатодітні сім’ї, одинокі матері й переселенці. Останні дві заяви були подані в минулому році учасником бойових дій та дитиною, позбавленою батьківського піклування.

До речі, з початку бойових дій на сході України немає жодної заяви від сім’ї переселенців. При цьому, у черзі знаходяться родини, які переїхали в Нові Санжари з Житомирської та Рівненської областей більше 25 років тому. Одна з таких сімей самостійно придбала житло та чекає на відшкодування витрат з 1998 року.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2020, 09:10 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації