Вхід | Реєстрація

Боулінг – це азарт, помножений на здоров’я!

З нагоди 8 Березня та в рамках акції «Молодь за здоровий спосіб життя» у боулінг-центрі «Турбіна» традиційно відбувся турнір з боулінгу серед команд вищих навчальних закладів на кубок міського голови. Мер Полтави Андрій Матковський, вітаючи присутніх зі святом, зазначив: завдання влади зробити так, щоб кожен полтавець незалежно від віку мав змогу займатися тим видом спорту, який йому до душі. Влучним першим кидком він же і відкрив турнір.
Ініціатор проведення заходу - управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому і Студентська рада м. Полтави. Цьогоріч участь у змаганнях взяли 20 вищих навчальних закладів міста (2 команди від кожного навчального закладу – одна жіноча, одна чоловіча, по 3 гравця в кожній).
Вперше в турнірі змагалися жіночі команди проти чоловічих. Кожній учасниці змагань були вручені подарунки від організаторів та спонсорів заходу.
В ході запеклої боротьби перехідний кубок міського голови отримала чоловіча команда Полтавського університету споживчої кооперації України, набравши 976 очок. ІІ місце посіли студентки Полтавської державної аграрної академії (866 очок). Третіми стали дівчата з Полтавського національного педагогічного університету ім..В.Г.Короленка (856 очок).
За кращий результат нагороджено Дмитра Кругляка (з Полтавського університету споживчої кооперації України, 389 очок) та Тетяну Йопу (Полтавський національний педагогічний університет ім..В.Г.Короленка, 320 очок).
Зазначимо, що у співпраці з міською владою боулінг-центр «Турбіна» запроваджує соціальну програму: діє пільговий тариф для студентів та школярів. Також на базі центру тренується команда глухонімих, серед яких у грудні 2009 року відбувся Всеукраїнський турнір з боулінгу.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 16:05 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації