Вхід | Реєстрація

Правильність нарахування субсидії можна перевірити

Правильність нарахування субсидії можна перевірити

Про це говорить Зоя Петренко, начальник управління соціального захисту населення Кобеляцької райдержадміністрації.

До редакції звернувся один із читачів зі скаргою на те, що обіцяна монетизована субсидія надходить йому не вчасно. Чоловік розповів:

— Я, як і більшість споживачів, звик платити за послуги до 10‑го числа поточного місяця. Пенсію отримую в перших числах. Обіцяли, що монетизовану субсидію будемо отримувати разом із пенсією. Але грошей немає. Чим платити?

Зоя Петренко, вислухавши суть скарги читача, зазначила:

— У даному випадку без самого отримувача субсидії в ситуації розібратися неможливо. Часто буває так, що люди плутають. Їм уже була виплачена субсидія за попередній місяць, а вони очікують, що їм одразу заплатять і за поточний. Краще було б, якби ваш респондент звернувся до фахівців управління особисто. Написавши відповідну заяву, кожен може разом із ними перевірити правильність нарахування субсидії. До речі, дехто із людей скаржиться на той факт, що в грудні вони отримали меншу суму допомоги від держави, наданої в якості субсидії. Але ж у цьому нічого дивного немає. Зменшився тариф на газ, зменшилася і субсидія. У середньому люди отримали на 200–300 гривень менше.

Загальна сума нарахованих і виплачених субсидій у Кобеляцькому районі за минулий місяць становить 6 мільйонів 401 тисячу гривень. Більша частина цієї суми була видана людям через відділення Укрпошти. Ці гроші надійшли разом із пенсійними виплатами. А ось банки лише після 15 січня почали видавати гроші у якості субсидії за грудень.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 січня 2020, 09:09 | Полтавщина | Суспільство


1. Ltava / 30 січня 2020, 15:46
Не зможу я заробити кошти для всіх субседіантів :(( 65% жителів Полтавської області отримують соціальну підтримку!!!
2. Fed654Frumos / 30 січня 2020, 16:01
Що ти можеш заробити?Ти ж сутками в ’’Ехо’’ строчиш.Заробляльщик...
3. Ltava / 30 січня 2020, 16:21
2.Fed654Frumos
«Заробляльщик...»


:)))Зазадрість це теж хвороба :)) Видужуй :))
4. orakul / 31 січня 2020, 09:14
"Зменшився тариф на газ, зменшилася і субсидія. У середньому люди отримали на 200–300 гривень менше."

Начебто Зоя іванівна тіпа булгактер а таке говорить. Де він в хрена зменшився? Вони його обрізали, так таки да. Але той обрізок тепер треба теж оплачувати і в сумі тепер воно більше ніж було. Отак блін треба вміти дурити. І це ще всі чомусь мовать, що якість газу в двічі якщо не в тричі менша. Вже хрен воду нагрієш. От і виходить що тариф не зменшився а збільшився щонайменше в двічі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації