Вхід | Реєстрація

Міфи про електронні сигарети: правда чи брехня

Міфи про електронні сигарети: правда чи брехня

Електронні сигарети - це не лише тренд останній років, це ще й зручний спосіб допомогти завзятим курцям кинути палити. Однак, серед людей ширяться міфи, які не дають людям до кінця зрозуміти, чи варто купувати вейп.

 

Міф №1

Електронні сигарети - це загроза для підлітків

Фруктові аромати та запах улюбленого тістечка справді можуть викликати бажання спробувати цю цікаву “іграшку”. Проте, ось декілька доказів, що це майже неможливо:

виробники картриджів для електронних сигарет створюють захист на ковпачку, який не дає змоги малим дітям відкрити рідину. Окрім цього, вони наносять маркування про заборону споживання дітьми, тваринами та зберігання у доступних місцях.

електронні сигарети не можна купити без банківської картки або документів про досягнення повноліття.

Ціна на ринку є надто дорогою, щоб середньостатистичний підліток зміг дозволити собі таку “іграшку”, а картриджі до нього також не найдоступнішої цінової політики.

 

Міф №2

Електронні сигарети підштовхують людей до паління звичайних цигарок

Кумедний міф, який користується чималою популярністю у суспільстві. Насправді, багато опитувань показали, що причиною паління є вплив батьків, однолітків, другої половинки, стрес, проте ніяк не смакові уподобання або привабливий аромат.

 

Міф №3

Якби не було електронних сигарет, то люди би просто позбувалися звички тютюнопаління

З 998 респондентів лише 18% хочуть продовжувати курити електронні сигарети, 20% замислюють про інші альтернативи (тютюнові пластирі або жуйки), а 61% бажають повернутися до звичних сигарет. Причинами є великі витрати на картриджі або внутрішнє небажання попрощатися зі шкідливою звичкою. Електронні сигарети не є причиною паління.

(Дізнатись більше про електронні сигарети: vapors.com.ua)

 

Міф №4

Пара від електронних сигарет є дуже шкідливою

Пара містить мінімальну кількість канцерогенів, тому не може загрожувати курцю та оточенню. Дим звичайної сигарети розходиться на великі відстані, а пара має здатність до моментального розчинення. Для експерименту: якщо викурити звичайну сигарету у приміщенні, то меблі та одяг поглинають дим і матимуть неприємний аромат. Електронна сигарета швидко вивітрюється та не залишає після себе слід.

 

Міф №5

Електронні сигарети викликають більшу залежність, ніж звичайні цигарки

Дослідники Вірджинського університету довели, що пара електронної сигарети передає курцеві менше тютюну, ніж цигарка. Всі опитані респонденти відповіли, що при отриманні особистої дози нікотину відкладають вейп і не прагнуть більше. Тому це твердження є справжнім міфом.

Перевіряйте інформацію та вірте лише експертним думкам!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Zulia / 6 березня 2020, 14:48
А я своему мужу постоянно об этом говорила. Вот и доказательство. Нужно будет дать ему почитать эту информацию.
2. Dikaia / 6 березня 2020, 19:28
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
3. Ltava / 6 березня 2020, 22:50
Це реклама !!!!!!!!!! Курять або слабаки або дураки :(((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації