Вхід | Реєстрація

Працівникам кобеляцької прокуратури представили нового керівника

Працівникам кобеляцької прокуратури представили нового керівника

До цього службовець працював у Володимир-Волинському.

У понеділок 27 січня прокурор Полтавської області Ярослав Голинський представив колективу Кобеляцької місцевої прокуратури нового керівника. Ним став виходець із Нових Санжар Ігор Чмихало. 

Обласний прокурор охарактеризував колегу, як "відповідального, ініціативного, досвідченого працівника, який допоможе ефективно виконувати завдання, що стоять перед прокуратурою".

Також Ярослав Голинський наголосив, що працівники Кобеляцької місцевої прокуратури мають ставити у пріоритеті злочини, пов’язані з корупцією, із розтратою бюджетних коштів, незаконними порубками лісу, користуванням надрами.    

Ігор Чмихало народився у 1989 році у Нових Санжарах. Закінчив Національну юридичну академію України та Університет Хартфордшира (Великобританія). У органах прокуратури працює з 2013 року. До призначення на посаду в Кобеляцьку місцеву прокуратуру був заступником керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області.

Згідно декларації, Ігор Чмихало разом із дружиною безоплатно користувалися квартирою 35 квадратів у Горохові Волинської області. Дружина прокурора має дві земельні ділянки в Горохівському районі площею 3,8 гектара та 412 квадратних метрів. Вона їздить на Volkswagen Passat В6 2007 року випуску.

Заробітна плата прокурора у 2018 році склала 483 116 гривень. Дружина за основним місцем роботи отримала 100 261 гривню, дохід від зайняття підприємницькою діяльністю склав 60 100. Сім’я не має грошових активів. Фінансові зобов’язання відсутні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2020, 09:43 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації