Вхід | Реєстрація

Дорогу Нехвороща — Машівка ремонтуватимуть у кредит

Дорогу Нехвороща — Машівка ремонтуватимуть у кредит

Кошти на відновлення асфальтного покриття може виділити Європейський банк реконструкції і розвитку.
Днями в Державному агентстві автомобільних доріг України відбулася робоча нарада, у якій взяли участь голова Укравтодору Олександра Кубракова та представники ЄБРР.

На зібранні була присутня і полтавська делегація на чолі з головою Полтавської ОДА Олегом Синєгубовим і народним депутатом Костянтином Касаєм. Полтавці представили проект капітального ремонту аварійної дороги Нехвороща — Машівка. Місцевий автошлях має протяжність 45 кілометрів.

У результаті розгляду проекту представники ЄБРР повідомили, що готові профінансувати ремонтні роботи на 30 мільйонів євро. Гарантом повернення кредитних коштів стане Полтавська обласна рада.

За інформацією, яку надав обласним ЗМІ нардеп Костянтин Касай, у випадку, якщо всі процедурні питання пройдуть вдало, то капітальний ремонт дороги Нехвороща — Машівка розпочнеться вже в цьому році, а завершиться у наступному. Він зазначив, що важливість цієї дороги полягає не тільки в тому, що вона з’єднує Полтавську та Дніпропетровську області, а й у її ролі для громад кількох районів.

Капітальний ремонт передбачає заміну дорожнього полотна, організацію узбіч, озеленення, створення переходів, установлення дорожніх знаків та розміщення вагових комплексів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2020, 09:15 | Нові Cанжари | Фінанси
1. Fed654Frumos / 3 лютого 2020, 11:02
Хай заплатять за кредит собаками:)
2. orakul / 3 лютого 2020, 13:14
1.Fed654Frumos
«Хай заплатять за кредит собаками:»

За кредит вони заплатят дорогою і землею. І як швидко спєлісь зелені борці з корупцією з корупціонерами. Чи може то вони одні й ті самі, в одній так сказать особі, в одному матеріальном тєлі, тіпа дуалізм якийсь, як свята трійця. Так і тут - борець-корупціонер, тіпа. Ну пойнятно написав? Бог отець - бог син - бог дух святий. Триєдність. Трійця свята. Одне з великих свят великоукрів. Хоча ще моя бабця його називала Зеленю неділею а не якоюсь трійцею. А тут - двійця, корупціонер - борець з корупцією. А може й трійця, бо тут замість духу святого присутня нематеріальна ідея (тіпа дух) боротьби з корупцією. Схема тут проста. Антикорупціонер-депутат заробить на ремонті, поділиться з тим, хто йому дав заробити, а далі... в самій же статті і написано "Гарантом повернення кредитних коштів стане Полтавська обласна рада."
СУГС! "Бей, бей барабан за родной Биробиджан!", - колись таку пісню співали.
Прикольно виходить, а нарід радіє. І хоч ти йому кілок на голові теши, а він кричить СУГС, ось тепер ми нарешті чесних обрали. Вони нам навіть не платили, нас не купляли, оце вже нарешті справжня Європа, ми самі даром за них дружно проголосували. Та ще й як дружно. На цих виборах можна було до списку слуг сміливо включати мавпу і її б теж обрали. СУГС! Ось тут популярно розписано механізм лохотрону. Та так популярно, що повинно б дійти навіть до свідомих і усього панства в вишиванках і шароварах. Треба цю статейку кожному депутату як памятку при собі носити. І головам сільрад треба. Посилання на ua24ua.net
3. Beri Mor / 3 лютого 2020, 15:00
1.Fed654Frumos
«Хай заплатять за кредит собаками:)»

Анекдот в тему:
Об"ява:"Пропала собака,на вигляд 100-120 кубів газу":)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації